U Njemačkoj se traže dostavljači/ce, u Austriji inženjeri/ke, a u Sloveniji industrijski programeri/ke – zaposlite se u inozemstvu

U Njemačkoj se traže dostavljači/ce, u Austriji inženjeri/ke, a u Sloveniji industrijski programeri/ke – zaposlite se u inozemstvu

Ukoliko tražite posao u inozemstvu, pogledajte ovu ponudu TOP 10 poslova s portala posao.hr. Traže se radne snage u Njemačkoj, Irskoj, Austriji i Sloveniji

Affordable Live-in zapošljava na poziciji njegovatelj (m/ž) u Irskoj. Prijaviti se možete najkasnije do 21.12. Poslodavac nudi pogodnosti besplatnog smještaja kod pacijenta, besplatnu hranu, sposobnost za rad u smjenama, besplatni online tečaj, podršku na hrvatskom jeziku i ostalo. Plaća se prva avionska karta, a druge su subvencionirane. Od osobe se očekuje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog  jezika na komunikativnom nivou, EU državljanstvo te je poželjna vozačka dozvola B kategorije. Nudi se osnovna plaća od 1.600 eura + prekovremeno. Prijavite se čim prije putem linka.

AVL LIST Gesellschaft m.b.H traži nove radne snage u Grazu, Austrija. Zapošljava na sljedećim pozicijama: Development Engineer Software – EDEM Project – PhD Fellowship (m/ž), Development Engineer Software - EDEM Project - PhD Fellowship (m/ž), Senior Development Engineer Combustion Process Development (m/ž), Senior Development Hardware Engineer/ Department Manager (m/ž), Process Engineer Assembly (m/ž) i Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Za poslove nude atraktivna godišnja primanja od 400.000 do čak 600.000 kuna godišnje. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu. Pogledajte detalje poslova i prijavite se još danas.

Oranjegroep services d.o.o. specijalizirana je tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte naših klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji.Oranje Groepzapošljava u Nizozemskoj i Belgiji: radnik niskogradnje (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski poslovođa (m/ž), industrijski skelar (m/ž), armirač (m/ž), grupovođa – tesar (m/ž), električar (m/ž), cjevar (m/ž), tesar – šalung majstor (m/ž), radnik niskogradnje (m/ž), vodoinstalater (m/ž), brodomonter (m/ž) i zavarivač (m/ž). Od kandidata se očekuje točnost, urednost, komunikativnost, dinamičnost, odgovornost i timski rad. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Za poslove je potrebno minimalno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao još danas klikom na link.

Agencija Trenkwalder za svoje klijente traži nove radne snage na pozicijama industrijski programer (m/ž) u Kršku u Sloveniji i voditelj financija – Site Controller (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 15.12. Za posao industrijskog programera (m/ž) potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera te minimalno tri godine u strojnom programiranju. Poželjno je poznavanje programskih jezika i znanje rada s kontrolerima. Za posao voditelja financija – Site Controller (m/ž) potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo u području financija u srednjoj proizvodnoj tvrtki, a minimalno trogodišnje iskustvo na rukovodećoj poziciji uz participativni stil vođenja. Prednost je poznavanje američko GAAP-a, SOX-a i HFM-a. Pogledajte ostale uvjete željenog posla i ostvarite prijavu ovdje.

Apm zapošljava na sljedećim pozicijama: Außendienstmitarbeiter (m/ž) u Sloveniji i Hrvatskoj, grafički tehničar/ djelatnik za offset tisak (m/ž) u Kemptenu, Njemačka, knjigoveža/ djelatnik u tiskari (m/ž) u Kemptenu, Njemačka, elektroinstaler/ elektroničar (m/ž) u Münchenu, Njemačka, monter (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka i stolar/ tesar u proizvodnji namještaja (m/ž) u Bavarskoj, Njemačka. Prijave za navedene poslove otvorene su do 10.12. Provjerite uvjete poslova i prijavite se čim prije na željeni posao putem linka.

System-Logistik u potrazi je za dostavljačem/ vozačem (m/ž) paketa u Njemačkoj. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i najmanje dvije godine iskustva, iskustvo vožnje kombija i rad sa skenerom. Svaka postaja ima dispečera koji govori hrvatski jezik. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja kandidata s EU državljanstvom. Obavezno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se početna mjesečna plaća oko 1.600 eura uz brzo povećanje plaće. Za prosinac se isplaćuje dodatni bonus. Rok za prijavu je 26.12. Prijavite se.

AeroGround Flughafen München GmbH traži Flugzueg Gepäckabfertiger (m/ž) u Njemačkoj. Glavni zadaci su transportiranje prtljage te nadzor vozila i opreme za prijevoz robe na aerodromu. Potrebno je poznavanje njemačkog jezika na razini A2.2 ili B1, potvrda o nekažnjavanju i dobra fizička snaga. Nude 30 dana godišnjeg odmora, smještaj i godišnje bonuse. Prijavite se putem linka.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: stolar (m/ž) u Riversticku, Hardware/ Certification Engineer (m/ž) u North Corku, Design Team Leader (m/ž) u North Corku, Senior Design Engineer u North Corku, Mechanical Engineer u Kildareu, Bar Manager (m/ž), Food and Bavarege Manager (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Recepcionist (m/ž) i Front Office Manager (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Doznajte detalje i prijavite se.

Personaldienst zapošljava na pozicijama zavarivač (m/ž) u Karlsruhe, Njemačka, radnik za utovar/ istovar prtljage (m/ž) i pomoćni bravar (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz u Njemačku te prijevoz od stana do radnog mjesta. Nudi se mogućnost izbora njemačke ili hrvatske prijave, pravo na božićnicu i regres te potpunu podršlu u svim početnim koracima. Potrebno je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 30.12. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Srijeda, 04.12.2019.