Tražite posao? U inozemstvu plaće čak i do 600 000 kn

Tražite posao? U inozemstvu plaće čak i do 600 000 kn

Oduvijek ste željeli raditi u inozemstvu? Pogledajte bogatu ponudu poslova na našem portalu!

Austrijska tvrtka Greisinger jedna je od vodećih u preradi mesa u Austriji. U potrazi je za novim zaposlenikom za radno mjesto mesar za proizvodnju kobasica (uz kuter mašinu) (m/ž). Rok prijave je 4.11.Od kandidata se očekuje završen zanat kao mesar i odlično poznavanje njemačkog jezika, a prednost je iskustvo s kuterom i računalne vještine. Traži se otporan i fleksibilan radnik, koji je neovisan i precizan u radu. Greisinger nudi dalje usavršavanje vještina na individualnom nivou i plaću po satu od 12.41 eura. Konačna se visina plaće utvrđuje u osobnom razgovoru s poslodavcem. Prijavite se odmah za ovaj posao u Münzbachu.

The Old Mill Inn iz Škotske u gradu Pitlochryju traže konobare (m/ž). Konobarsko osoblje radilo bi u nagrađivanim obiteljskim restoranima The Old Mill Inn i Victoria's u Pitlochryju. Posebne pogodnosti koje nude su odlične plaće i dijeljenje napojnica te smještaj, a potrebne su im osobe koje bi ostale raditi najmanje godinu dana. Za ovaj je posao potrebno iskustvo za rad u restoranu i baru uz znanje pravljenja koktela te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 5.11.

Tvrtka Betalgis Servis d.o.o. traži radnika na održavanju, odnosno čistača (m/ž) u Hamburgu. Nude stimulativna primanja, plaćen stan, plaćen prijevoz od Hrvatske do Hamburga, plaćen prijevoz od stana do posla i nazad, radnu obuću i odjeću. Od radnika očekuju minimalno jednu godinu iskustva na poslovima čišćenja, znanje rada s mini – washom, poznavanje njemačkog ili engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije, marljivost i spremnost na timski rad te hrvatsko državljanstvo. Prijavite se odmah jer je prijava otvorena do 29.10.

AA Euro Croatia dio je međunarodne grupacije iz Irske AA Euro Group. Zapošljavaju u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Za klijenta traže više kandidata na radno mjesto radnik u proizvodnji (m/ž) u proizvodnji PVC stolarije za rad u tvornici koja je smještena u mjestu Ballydesmond u Irskoj. Uvjeti za kandidate su dobra fizička kondicija, obavezno prethodno radno iskustvo u fizičkih poslovima, obavezno poznavanje engleskog jezika i obavezno hrvatsko ili neko drugo EU državljanstvo. Tvrtka nudi pogodnosti direktnog zapošljavanja, tjednu isplatu plaće svaki tjedan oko 470€ neto (oko 1900€ mjesečno) i zajednički smještaj za radnike. Zainteresirani se mogu prijaviti do 21.11. putem linka.

AVL LIST iz Austrije traži tri nova zaposlenika za sljedeće pozicije u Grazu: Senior Development Hardware Engineer/ Head of Department (m/ž), Process Engineer Assembly (m/ž), Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Za poslove je potrebno minimalno tri do pet godine relevantnog iskustva na području elektrotehnike, planiranja, operativne kontrole i razvoja. Potrebno je poznavanje engleskoga jezika, a poželjno je i poznavanje njemačkog. Nude stimulativna primanja, od čak 500 000 do 600 000 kn godišnje, fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane edukacije, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu. Prijave traju do sredine studenog, stoga nemojte čekati i prijavite se za ove atraktivne pozicije.

Njemačka tvrtka AuroGround München traži fleksibilne i motivirane radnike u utovaru prtljage za zračni promet (m/ž). Mjesto rada je aerodrom München. Očekuje se vrlo dobro poznavanje njemačkog jezika (A2 ili B1), potvrda o nekažnjavanju i dobra fizička snaga. Nude 30 dana godišnjeg odmora, smještaj i godišnje bonuse. Požurite se prijaviti najkasnije do 30.11.

Quint Transporte u njemačkom gradu Ingolstadtu traži vozača kamiona (m/ž). Znanje stranog jezika nije bitno. Nude primanja od 15 000 do 20 000, božićnicu i dodatke na noćni rad. Zainteresirani se mogu prijaviti do 21.11. putem linka.

Elbos u Nürnbergu, Njemačka traže montera ventilacije (m/ž). Rok prijave je 1.11. Ova tvrtka nudi mogućnost napredovanja, regulirane radne uvjete, prijevoz, smještaj. Od kandidata se očekuje radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, točnost i samostalnost u radu, razumjevanje planova ventilacije i slično. Ukoliko ste se pronašli u ovome oglasu, prijavite se putem linka.

Identica Bernd Humm traži autolimara (m/ž), autolakiera (m/ž) i automehaničara (m/ž) za poslove u Njemačkoj. Možete se prijaviti najkasnije do 30.10. Nude modernizirane uvjete rada, učinkovito plaćanje, redovno usavršavanje, dobru radnu atmosferu i pomoć pri pronalasku smještaja. Od kandidata se očekuje radno iskustvo i dokaz o završenoj školi, fleksibilnost, samostalnost u radu, pouzdanost te je poznavanje njemačkog jezika istaknuta prednost. Aplicirajte još danas.

European Patent Office traži izvršitelja za poziciju Management Assistent in the President's Office (m/ž) u Münchenu.  Nude stimulativna primanja, a očekuju sjajne organizacijske vještine, iskustvo u upravljanju i proaktivnost. Potrebno je znati dva službena jezika European Patent Officea, imati državljanstvo jedne od European Patent Organisation zemalja kao i relevantna znanja. Prijavite se do 4.11. putem linka.

 

Srijeda, 23.10.2019.