Traži se više osoba za rad – plaća do 26.300 kn bruto

Traži se više osoba za rad – plaća do 26.300 kn bruto

Agencija Artifex u potrazi je za više medicinskih sestara i njegovateljica (m/ž) za rad u Njemačkoj. Nudi se plaća do 23.600 kn brutto

Artifex za potrebe klijenta potražuje više medicinskih sestara i njegovateljica (m/ž). Lokacije rada nalaze se u Regensburgu i okolici, u Njemačkoj.

Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su jeftin smještaj u blizini posla, podrška na materinjem jeziku, pomoć oko rješavanje svih dokumenata i besplatan tečaj njemačkog jezika.

Uvjeti su završena medicinska škola, stručno radno iskustvo te poznavanje njemačkog jezika minimalno na B1 nivou. Nudi se plaća do 26.300 kn brutto.

Zainteresirani kandidati i kandidatkinje, prijaviti se mogu ovdje, najkasnije do 18.9. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi, provjerite sljedeće: nurse with clinical experience (m/ž) u Zagrebu, maser (m/ž) u Austriji, Švicarskoj ili Njemačkoj te specijalist dermatovenerologije (m/ž) u Zagrebu ili Splitu. Ostalu ponudu poslova provjerite na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 19.08.2020.