Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Specijalist dermatovenerologije (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Split
Rok prijave:
15.10.2020.

Workforce je regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatic regije te dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Za našeg klijenta, Polikliniku Bagatin, u potrazi smo za Specijalistom dermatovenerologije (m/ž) koji bi se pridružio stručnom timu.

Specijalist dermatovenerologije (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb, Split

O KLIJENTU:

Poliklinika Bagatin vodeća je poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u pružanju vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga. Njeguje kulturu učenja i predano radi na tome da omogući svojim zaposlenicima kontinuirane edukacije i usavršavanja kako bi ostvarili svoj poslovni, ali i osobni potencijal. Cilj je stvoriti okruženje gdje se zaposlenici mogu razvijati kroz izazove i mogućnosti, ali i razmišljati izvan okvira u dinamičnom i poslovnom okruženju.

Želite li biti dio uspješne priče prijavite se na oglas i postanite dio uspješnog tima.

STRUČNA ZNANJA I PREDUVJETI:

OPIS RADNOG MJESTA:

DRUGA ZNANJA I VJEŠTINE:

ŠTO NUDIMO:

PRILOŽITI:


Ukoliko ste u navedenom prepoznali izazov za razvoj vlastite karijere i zadovoljavaš navedene uvjete, prijavite se klikom na donji gumb. Kontaktirani će biti samo kandidati koji zadovoljavaju kriterije.

Hvala Vam na prijavi!

Prijava

www.workforce.hr