Prijavite se već danas za posao u Grazu i zarađujte čak 630.000 kuna godišnje

Prijavite se već danas za posao u Grazu i zarađujte čak 630.000 kuna godišnje

Radite za čak 630.000 kuna godišnje! Nudi se fleksibilno radno vrijeme, nagrađivani programi zdravstgveno osiguranje, korištenje kantine i dječjih vrtića

AVL zapošljava na poziciji Department Manager CAMEO Development (m/ž). Poslodavac nudi plaću od čak 630.000 kuna godišnje!

Očekuje se fakultetsko obrazovanje u poljima informacijske tehnologije ili sličnih studija, iskustvo u vođenju te minimalno petogodišnje iskustvo rada u razvoju vozila i pogonskog sklopa. Zaduženja na poslu su upravljanje ljudima, razvijanje njihovih vještina i optimiziranje procesa tima te definiranje i razvoj tehnologija u suradnji s drugim odjelima.

Mjesto rada je Graz, Austrija. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i korištenje dječjih vrtića.

Rok prijave je 29.3. Prijavite se ovdje.

Prijavite se na slične poslove poput: Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž) u Grazu, operater za zavarivanje robota (m/ž) u Nizozemskoj ili operator u autoindustriji (m/ž) u Slovačkoj.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 03.03.2020.