Poslovi u inozemstvu za 227.000 kuna? Prijavite se

Poslovi u inozemstvu za 227.000 kuna? Prijavite se

Vaš portal posao.hr donosi novi izbor poslova u Sloveniji, Njemačkoj, Škotskoj itd. Pronađite posao za sebe i zarađujte godišnje čak i 227.000 kuna

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Una Consulting zapošljava na poziciji diplomirani inženjer građevine (m/ž) u Bihaću, BiH. Prijave su otvorene do 21.2. Potrebna su dva izvršitelja na poziciji. Posao se sastoji od prikupljanja i obrade prostornih podataka u GIS-u i podrške u mapiranju i projektiranju vodovodnih i kanalizacionih sistema. Posebne su pogodnosti mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja, poticajna i redovna primanja, stalno zaposlenje i siguran posao i ostalo. Uvjeti su visoka stručna sprema građevinskog fakulteta, minimalno trogodišnje iskustvo te odlično poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Szintetika Kft zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) za Sloveniju. Rok prijave je 14.2. Potrebno je aktivno govorenje hrvatskog jezika, napredno znanje engleskog jezika, vlastiti automobil i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te iskustvo u prodaji. Prednost donosi poznavanje mađarskog jezika. provjerite detalje i prijavite se na linku.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 29.2. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

The Old Mill Inn zapošljava na poziciji Hotel Receptionist (m/ž). Mjesto rada je Pitlochry, Škotska. Glavne odgovornosti su preuzimanje rezervacija putem telefona i maila, prijava i odjava gostiju, nadziranje doručka i ostalo. Nudi se godišnja plaća do 227.000 za one sa iskustvom. Rok prijave je 12.2. Prijavite se putem linka.

Aerodromi Crne Gore Ad Podgorica traži operatera za kontradiverzionu / protivdiverzionu kontrolu ručnog prtljaga na aerodromu (m/ž). Mjesto rada je Tivat u Crnoj Gori. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje i određene licence. Provjerite uvjete posla i prijavite se.

Brodosplit d.d. zapošljava na poziciji voditelj radilišta (m/ž). Mjesto rada su Ancona i Monfalcone, Italija. Potrebna je organizirana, snažna, smirena, komunikativna i profesionalna osoba, koja je dobra u upravljanju konfliktima. Posebne prednosti donose završena srednja škola ili fakultet tehničkog smjera, obavezno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu. Iskustvo na istim ili sličnim poslovima poželjno je, ali nije uvjet. Prijavite se ovdje.

HYB, d.o.o. zapošljava nove radne snage: Sales Representative (m/ž) – medical devices i razvojni inženjer za kostrukciju proizvoda i alata (m/ž). Rok prijave je 14.2. Mjesto rada je Šentjernej (Novo Mesto), Slovenija. Provjerite uvjete i aplicirajte na željeni posao.

About You GmbH traži pojačanje na poziciji Country Manager Croatia (m/ž). Mjesto rada je Hamburg, Njemačka. Prijave su otvorene do 29.2. Poslodavac nudi popuste za zaposlenike, fleksibilno radno vrijeme, tečajeve jezika i rad u modernom uredu u centru Hamburga. Prijavite se.

Utorak, 04.02.2020.