Poslovi u inozemstvu za 14.000 kuna

 Poslovi u inozemstvu za 14.000 kuna

Tražite posao u Njemačkoj, Nizozemskoj, Bosni i Hercegovini ili pak želite oploviti svijet na luksuznim putničkim brodovima? Prijavite se na poslove u inozemstvu po izboru vašeg portala posao.hr

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž), skladištar – noćni rad (m/ž), paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž). Prijave su otvorene do 22.2. Dobrodošlo je znanje engleskog jezika i postoji mogućnost trajne suradnje. Prijavite se. Uskoro će se održati razgovori u Osijeku i Sisku. Provjerite više na linku.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu (m/ž), njegovatelja (m/ž) te medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Uvjeti za rad su potrebne kvalifikacije ovisno o poslu na koji aplicirate, komunikacijsko poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, EU državljanstvo te volja za radom i radnim usavršavanjem. Aplicirajte na željeni posao.

Starboard zapošljava poslovođu – Shop Managera (m/ž) i prodavača – Shop Assistanta (m/ž) za rad na luksuznim putničkim brodovima – kruzerima. Rok prijave je 7.2. Poslodavci nude smještaj, hranu i osiguranje na brodu, dobru zaradu te putovanje brodom po cijelom svijetu. Očekuje se znanje engleskog jezika i smisao za rad sa ljudima. Prijavite se.

Eastmen zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: kemijski labaratorijski tehničar (m/ž) i pipe fitter (m/ž). Poslodavac nudi posao s prijavljenim punim radnim vremenom u Nizozemskoj, tjednu isplatu, nizozemsko zdravstveno osiguranje, pomoć koordinatora, besplatan smještaj i još mnogo toga. Prijavite se putem linka.

Adriatic 21 d.o.o. traži zavarivača (m/ž) za rad u Trstu, Italija. Rok prijave je 26.2. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac plaća dva obroka, troškove prijevoza, a predviđena je plaća cca 10 eura po satu. Potrebno je znanje talijanskog jezika. Traži se zvanje brodskog mehaničara/ke i trogodišnje iskusto na navedenim poslovima. Aplicirajte.

Una Consulting zapošljava na poziciji diplomirani inženjer građevine (m/ž) u Bihaću, BiH. Prijave su otvorene do 21.2. Potrebna su dva izvršitelja na poziciji. Posao se sastoji od prikupljanja i obrade prostornih podataka u GIS-u i podrške u mapiranju i projektiranju vodovodnih i kanalizacionih sistema. Posebne su pogodnosti mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja, poticajna i redovna primanja, stalno zaposlenje i siguran posao i ostalo. Uvjeti su visoka stručna sprema građevinskog fakulteta, minimalno trogodišnje iskustvo te odlično poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Action Recruitment za klijenta zapošljava nove radne snage: voditelj poslovnice – restorana (m/ž), zamjenik voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhar (m/ž), spa terapeut (m/ž), djelatnik u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska, a prijave su otvorene do 26.2. Poslodavac nudi izvrsnu plaću i radno okruženje, bonuse, odlične mogućnosti za napredovanje, smještaj i još mnogo toga. Aplicirajte putem linka.

Techperform traži IWE / IWT certificiranog inženjera / tehničara zavarivanja (m/ž). Mjesto rada je Velika Kladuša, BiH. Nudi se plaća do 14.000 kuna, stalno zaposlenje i siguran posao te smještaj. Potrebno je višegodišnje iskustvo u tehnologiji zavarivanja i upravljanju personalom, poznavanje tehničkih standarda i propisa (DIN EN 1090, 3834, 15085), CAD znanje i računalna pismenost. Prijavite se.

RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava lakirera (m/ž), stolara (m/ž), vozača u dostavi paketa (m/ž) u Njemačkoj, tesara (m/ž), keramičara (m/ž), krovopokrivača (m/ž) u Nizozemskoj. Rok prijave je 6.2.Pogledajte ostale poslove u ponudi poslodavca i prijavite se na željeni posao ovdje.

Utorak, 28.01.2020.