Poslodavci osiguravaju smještaj, prijevoz i dobre radne uvjete - aplicirajte na inozemne poslove

Poslodavci osiguravaju smještaj, prijevoz i dobre radne uvjete - aplicirajte na inozemne poslove

Provjerite raznovrsnu ponudu poslova u inozemstvu i zaposlite se u Austriji, Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj ili Slovačkoj. Uvjeti su EU državljanstvo i osnovno znanje jezika, a poslodavci osiguravaju smještaj, prijevoz i dobru radnu atmosferu

Kadra Jobs za klijente zapošljava na pozicijama radnik za pakiranja i poslove u skladištu (m/ž), soboslikar – ličilac (m/ž), vozač viličara (m/ž), pomoćni monter centralnog grijanja (m/ž), medicinska sestra / tehničar bez njemačkog jezika (m/ž), električar (m/ž). Lokacije rada su Nizozemska ili Njemačka, a prijave su otvorene do 7.5. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.5. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Easy Consult d.o.o. za klijenta traži dostavljača (m/ž) u Danskoj. Rok prijave je 12.5. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, posjeduju vozačku dozvolu B kategorije sa iskustvom u vožnji. Potrebno je osnovno znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Kaindlbauer Steinbau traži klesara za montažne radove (m/ž). Lokacija rada je Graz, Austrija. Prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Očekuje se minimalno osnovna škola, iskustvo kod polaganja kamena i radno iskustvo od četiri godine. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, dobru obiteljsku radnu atmosferu, atraktivna primanja i pomoć kod traženja stana. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava parketara (m/ž) za potrebe klijenta. Mjesto rada je Mannheim, Njemačka, a prijave su otvorene do 15.5. Poslodavac nudi početnu plaću od 2.200 eura, osiguran smještaj te daljnja usavršvanja i edukacije radnika. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo od tri godine, EU državljanstvo i znanje njemačkog jezika na A2 razini. Prijavite se.

Care Force zapošljava na pozicijama: dentist (m/ž), neurologist (m/ž), intensivist (m/ž), pediatrician (m/ž), optalmologist (m/ž), pathologist (m/ž), insurance doctor (m/ž), cardiologist (m/ž), nurse (m/ž) itd. Lokacije rada su Nizozemska, Belgija i Danska, a aplicirati možete do 28.4. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Atena za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama senior consultant s poznavanjem njemačkog jezika (m/ž), agent za zapošljavanje (m/ž), pomoćni radnik u njezi (m/ž). Lokacije rada su Austrija i Slovačka, a aplicirati možete najkasnije do 28.4. Prijavite se ovdje.

Next Step za potrebe klijenta traži nova pojačanja na pozicijama executive housekeeper (m/ž), barmen (m/ž), sous chef (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar za pripremu doručka (m/ž), fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), maser (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž). Lokacije rada su Austrija, Švicarska i Njemačka. Prijaviti se možete najkasnije do 19.5. putem linka.

Elektro Mitja d.o.o. zapošljava samostalnog elektromontera (m/ž). Lokacija rada je Njemačka, a prijave su otvorene do 4.5. Poslodavac nudi stimulativna primanja, prijevoz na posao i smještaj u blizini gradilišta. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Integra Bau zapošljava polagača gips ploča (m/ž). Lokacija rada je Austrija, a prijaviti se možete najkasnije do 1.5. Potrebno je iskustvo od minimalno dvije godine te je poželjno znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 22.04.2021.