Posao u Austriji čeka na vas – potrebna tehnička struka, a očekivana mjesečna primanja su bruto 26.510 kuna

Posao u Austriji čeka na vas – potrebna tehnička struka, a očekivana mjesečna primanja su bruto 26.510 kuna

Očekujte raznoliko i uzbudljivo radno okruženje te fleksibilno radno vrijeme uz mjesečna primanja od bruto 26.510 kuna. Potrebna je tehnička struka i poznavanje engleskog jezika

Salzburg AG zapošljava na poziciji stručnjak za komunikaciju (m/ž). Rad se odvija u Salzburgu, Austrija.

Salzburg AG jedna je od najinovativnih i najuzbudljivijih tehnoloških tvrtki u Austriji, a u sklopu projekta rasta #vorwärts traže novo pojačanje. Stručnjaci za telekomunikaciju zaduženi su za aktivno oblikovanje telekomunikacijske strategije, digitalnu transformaciju i međusektorska pitanja poslovne jedinice. Glavna je zadaća realizirati prednosti tehnološkog razvoja i djelovati kao savjetnik za tehnička rješenja.

Osnovna područja odgovornosti ove pozicije jesu podrška u razvoju telekomunikacijske strategije, aktivna briga o internoj mreži ljudi, unapređenje portfelja poslovne jedinice, integracija „operativne vidljivosti“, oblikovanje arhitekture telekomunikacijske mreže i slično.

Poslodavac nudi raznoliko i uzbudljivo radno okruženje te fleksibilno radno vrijeme. Pružaju se mogućnosti individualnih programa osposobljavanja i usavršavanja te izvrsna rada atmosfera i atraktivne plaće. Nude se mjesečna primanja od 26.510 kuna bruto.

Od kandidata se očekuju završeno obrazovanje na razini visoke tehničke škole ili sveučilišta (po mogućnosti s naglaskom na informatiku ili telekomunikacije), a prednost je relevantno radno iskustvo u telekomunikacijskoh industriji te radu s projektima i u područjima koja su vezana uz telekomunikaciju. Potrebno je tečno znanje engleskog, a poželjno i njemačkog.

Prijave su otvorene do 10.6. Svi zainteresirani prijavite se putem linka. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi, provjerite i navedene: Viši menadžer tehničkog programa, Digital Delivery (m/ž) u Zagrebu, Monter za telekomunikacijsku infrastrukturu (m/ž) za Istru, Slavoniju ili Zagreb ili Junior Data Reviewer with English and Bosnian / Croatian / Serbian (m/f) u Poljskoj.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 19.05.2021.