Početna plaća od 20.000 kuna? Prijavite se do 6. veljače

Početna plaća od 20.000 kuna? Prijavite se do 6. veljače

Posao s početnom mjesečnom plaćom od 20.000 kuna? Potrebni su preddiplomski studij informatičkog smjera, komunikacijske vještine i sposobnost održavanja dobrih poslovnih veza!

Johnson Controls traži nove radne snage na poziciji SOS Security Analyst (m/ž).

Glavne odgovornosti su vođenje SOC Security operations, održavanje i analiziranje mreža i sigurnosnih podataka i ostalo. Potrebna znanja i kvalifikacije za prijavu su tri do pet godina relevantnog iskustva povezanog uz sigurnost, analize incidenata, rukovanje incidentima i slično. Traže se odlične komunikacijske i interpersonalne vještine te mogućnost stvaranja i održavanja dobrih poslovnih veza.

Iskustvo u nadziranju, pronalasku i vođenju učinkovitog odgovora mogućih prijetnji. Uvjeti za apliciranje su preddiplomski studij u računalnom inženjerstvu, računalnoj sigurnosti ili informatičkim znanostima. Poslodavac nudi početnu mjesečnu plaću od 20.000 kuna.

Prijave su otvorene do 6.2. Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Prijavite se.

Ukoliko vas zanimaju slični poslovi, aplicirajte za pripravnika u Odjelu za IT rješenja (m/ž) u Zagrebu, sistem administratora(m/ž) u Umagu ili Cloud Consultanta (m/ž) u Berlinu, Njemačka.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

Utorak, 28.01.2020.