Plaća 20.000 kuna mjesečno, a potrebno godinu dana radnog iskustva – provjerite poslove u inozemstvu

Plaća 20.000 kuna mjesečno, a potrebno godinu dana radnog iskustva – provjerite poslove u inozemstvu

Nude se mjesečna primanja do 20.000 kuna, smještaj, razne edukacije i mogućnost napredovanja. Provjerite poslove u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji ili Norveškoj

Culinary & Service Career traži kuhara (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 6.3. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva, srednja stručna sprema, temeljno iskustvo u kuhinji i gastronomiji te usmjerenost timskom radu. Poslodavac nudi rad u hotelu visokog standarda, pomoć pri pronalasku smještaja, plaću + beneficije + napojnice i slično. Aplicirajte.

Talentixx Adria d.o.o. za potrebe klijenata traži elektroničara / mehatroničara (m/ž), disponenta logistike (m/ž), električara (m/ž), keramičara (m/ž) te C++ developera (m/ž). Rad se odvije u Njemačkoj ili Austriji, a rok prijave je 24.3. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Mahle traži glavnog tehničkog inženjera sistemske tehnologije (m/ž) u Sloveniji. Prijave se zaprimaju do 10.3. Potrebno je iskustvo rada na osnovi tehničkog upravljanja i poželjne liderske vještine, iskustvo u automobilskim istraživačkim i razvojnim procesima, više od pet godina iskustva u automobilskom sektoru te odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više o poziciji i aplicirajte putem linka.

Elektrotehnika Borak d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) za rad u Njemačkoj i Austriji. Prijaviti se možete do 3.3. Poslodavac nudi primanja više od 20.000 kuna. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva, znanje čitanja elektro nacrta, samostalnost na poslu. Prijavite se.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Gi Group traži građevinskog radnika (m/ž) u Belgiji. Prijavite se najkasnije do 10.3. Uvjeti su iskustvo rada sa skelama, vrijednost, staloženost i komunikativnost. Poželjno je znanje engleskog jezika te srednja stručna sprema. Poslodavac snosi troškove prijevoza i smještaja. Prijavite se.

Cura Domo 24 traži njegovatelja (m/ž) u Austriji. Prijave su otvorene do 4.3. Nudi se osiguran prijevoz, garancija za posao i mogućnost daljnjeg zarađivanja, dodatne nagrade te pružanje osnovnog tečaja njemačkog jezika. Aplicirajte.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.3. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

IMV traži bravara/ montera (m/ž), električara (m/ž) i zavarivača TIG/ EIG postupkom (m/ž) u Njemačkoj. Rad se odvija u gradovima München, Frankfurt, Köln. Prijave su otvorene do 30.7. Poslodavac osigurava smještaj, službeni automobil, a nudi mogućnost napredovanja i dodatno usavršavanje. Prednost je poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Nudi se plaća do 18.000 kuna. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 25.02.2021.