Ostvarite željenu karijeru u inozemstvu – provjerite ove poslove u Austriji, Njemačkoj, Norveškoj ili Belgiji

Ostvarite željenu karijeru u inozemstvu – provjerite ove poslove u Austriji, Njemačkoj, Norveškoj ili Belgiji

Tražite inozemnu karijeru? Provjerite TOP 10 poslova u inozemstvu ovoga tjedna – poslodavci osiguravaju smještaj u blizini radnog mjesta, stimulativna primanja i ugovor na neodređeno vrijeme

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 31.3. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 14.4. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava zavarivača autogeno varenje (m/ž), montera ALU i PVC stolarije (m/ž), električara (m/ž), stolara / tesara (m/ž), montera sanitarija / vodoinstalatera (m/ž), montera prozora i vrata (m/ž), konobara (m/ž), električara (m/ž), vodoinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Njemačka. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugovor na neodređeno vrijeme, ogranizaciju smještaja u blizini radnog mjesta. Prijavite se ovdje.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava diljem Europe za potrebe klijenta: Azure DevOps Software Engineer (m/ž), Elecrtical Engineer (m/ž), Elecrical Project Manager (m/ž), Inside Sales Executive (m/ž), radnik u proizvodnji PVC stolarije (m/ž), radnik u proizvodnji (m/ž). Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Direkt marketing Andrej Ljubec s.p. traži pojačanje na pozicijama: vodovodar – monter (m/ž), diplomirana medicinska sestra / diplomirani znanstvenik (m/ž), vodovodar (m/ž), monter – vodja (m/ž), električar (m/ž), zidar – tesar (m/ž). Lokacije rada su Austrija, Njemačka i Švicarska. Rok za prijavu je 12.4. Prijavite se.

Onjobs traži stručnjaka za odabir osoblja – regrutera (m/ž). Lokacija rada je Salzburg, Austrija. Aplicirati možete najkasnije do 17.4. Zadaci obuhvaćaju oglašavanje ponuda za posao, zaprimanje prijava i izrađivanje sveobuhvatnih životopisa, provjeravanje znanja engleskog jezika i slično. Uvjeti su samostalnost, tečno poznavanje njemačkog jezika, preciznost i detaljnost pri radu. Prijavite se ovdje.

Schoenergie GmbH zapošljava na pozicijama voditelj gradnje (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, viši monter (m/ž), za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, električar (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana u Njemačkoj. Potrebno je završeno obrazovanje, poželjno je iskustvo rada i otvorenost za stjecanje novih znanja i želja za daljnjim razvijanjem. Rok prijave je 11.4. Aplicirajte.

Europska komisija traži direktora „Bliski istok, Azija i Pacifik“ (m/ž) te glavnog savjetnika za međunarodne odnose (m/ž). Mjesto rada je Bruxelles, Belgija. Od kandidata se očekuju dokazani uspjesi na rukovodećim položajima i sposobnost vođenja, motiviranja i razvoja timova visokokvalificiranog osoblja, dobra politička prosudba i razumijevanje geopolitičkog konteksta geografske regije/ područja za kojeg je osoba zadužena. Prijavite se.

ISE Industries.SI zapošljava radnika u proizvodnji rashladnih sistema (m/ž). Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 23.4. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u timu vrhunskih stručnjaka. Uvjeti su najmanje dvije godine iskustva, dobre ručne vještine, poznavanje sigurnog rada s rashladnim sredstvima, neovisnost i točnost, solidno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 26.03.2021.