Osigurani smještaj i topli obrok - provjerite ove poslove u inozemstvu

Osigurani smještaj i topli obrok - provjerite ove poslove u inozemstvu

Karijera u inozemstvu? Poslodavci organiziraju smještaj, a nude dobre uvjete i stalni radni odnos. Provjerite ponudu poslova u inozemstvu – strani jezik nije preduvjet na nekim pozicijama

Euromix MTP GmbH traži mehaničara/ montera za kamione (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a prijaviti se možete do 10.2. Poslodavac omogućuje organiziran smještaj, dobre uvjete i plaću te stalni radni odnos. Uvjeti za rad su radno iskustvo te EU državljanstvo. Nije potrebno predznanje stranog jezika. Prijavite se.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 14.2. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 14.2. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Mugler Masterpack GmbH zapošljava na pozicijama radnik skladištar/ otprema (m/ž) i radnik na mašini za štancanje (m/ž) u Njemačkoj. Od kandidata se očekuje završena stručna sprema, višegodišnje iskustvo rada, licenca za viljuškar, dostupnost u tri smjene. Potrebno je znanje njemačkog jezika u pismu i govoru. Prijave su otvorene do 13.2.  Prijavite se na linku.

MKV-Mont d.o.o. traži bravara (m/ž) u Belgiji i Njemačkoj. Prijave su otvorene do 21.2. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi vrlo dobra i redovita primanja, regres i božićnicu te stimulacije za dobar rad. Prijavite se putem linka.

Auta Marocchi zapošljava na poziciji programer analitičar (m/ž) u Trstu, Italija. Prijave su otvorene do 11.2. Poželjno je da kandidat ima sposobnost programiranja mobilnih aplikacija (Xamarin, Android), razvoja web services (Soap, Rest) i poznavanje jezika C++ i Java. Traži se poznavanje talijanskog jezika. Aplicirajte ovdje.

ISE Industries.SI zapošljava montera industrijskih rashladnih sistema (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 2.3. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u timu vrhunskih stručnjaka. Uvjeti su najmanje dvije godine iskustva, dobre ručne vještine, poznavanje sigurnog rada s rashladnim sredstvima, neovisnost i točnost, solidno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

BGW Montaža d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj tima montera metalnih konstrukcija i transporta (m/ž) te montera metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž). Potrebno je više osoba na pozicijama. Poslodavac osigurava troškove prijevoza, troškove smještaja te poticajna primanja. Rad se odvija diljem Europe, a prijaviti se možete do 19.2. putem linka.

Agencija Next Step za klijente u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj traži pojačanja na pozicijama: fizioterapeut (m/ž), executive housekeeper/ glavna domaćica hotela (m/ž), sous chef (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž), kuhar za pripremu doručka (m/ž), maser (m/ž), kozmetičar (m/ž) i pomoćni konobar (m/ž). Provjerite uvjete rada i aplicirajte najkasnije s 13.2. putem linka.

AA Euro za potrebe klijenata traži nove radne snage na pozicijama: Electrical Engineer (m/ž), Electrical Project Manager (m/ž), Health and Safety Manager (m/ž), Mechanical Engineer (m/ž), Mechanical Project Manager (m/ž). Nudi se stalno zaposlenje, kompetitivna primanja i prilika za rad s vještim timom profesionalaca.  Posao se odvija diljem Europe. Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 04.02.2021.