Nude se primanja od 15.000 kuna, a zapošljava i Europska komisija - prijavite se na poslove u inozemstvu

Nude se primanja od 15.000 kuna, a zapošljava i Europska komisija - prijavite se na poslove u inozemstvu

Poslodavci traže radne snage u Njemačkoj, Austriji, Poljskoj i na Malti, a zapošljava i Europska komisija - inozemna karijera čeka na vas!

Europska komisija zapošljava glavnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Bruxelles, Belgija. Prijave su otvorene do 2.6. Posao obuhvaća pripremu i provedbu diversificirane i udružene strategije financiranja, djelovanje u svojstvu glavne osobe za kontakt, nadziranje izrade i provedbe strategije financiranja u pogledu svih ključnih pitanja i slično. Od kandidata se očekuju dokazana sposobnost rada u ulozi višeg savjetnika u vezi s operacijama financiranja obveznica državnih i nadnacionalnih tijela te agencija, bogato iskustvo u području javnog bankarstva, izvrsne vještine umrežavanja i javnog govorenja te izgradnje dobrih međuljudskih odnosa. Aplicirajte.

EMBL zapošljava na poziciji Web Developer (m/ž). Lokacija rada je Heidelberg, Njemačka, a prijaviti se možete do 16.5. Glavne su odgovornosti bliska suradnja s dioničarima diljem EMBL stranica, dizajniranje i implementacija sheme baze podataka, podrška, monitoring i upravljanje proizvodom. Poslodavac nudi mjesečna primanja do 3.000 eura. Prijavite se.

Accenture Services Sp. z o.o. traži novo pojačanje na poziciji Junior Data Reviewer with English and Bosnian / Croatian / Serbian (m/ž) u Poljskoj. Prijave su otvorene do 29.5. Uvjeti su odlično znanje engleskog i traženih jezika. Potrebno je odlično poznavanje moderne kulture i povijesti zemalja spomenutih jezika. Radno iskustvo od godine dana i fakultetsko obrazovanje su prednost. Aplicirajte.

Easy Consult d.o.o. zapošljava radnika na riječnim / oceanskim kruzerima (m/ž). Rok prijave je 3.6. Potrebni su uvjeti poznavanje talijanskog ili njemačkog jezika te znanje engleskog jezika. Prednost donosi poznavanje španjolskog i francuskog jezika. Potrebna je godina do dvije radnog iskustva i važeća EU putovnica. Prijavite se.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 31.5. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

ISE zapošljava cjevara izomeetričara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 15.5. Poslodavac nudi zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću zaposlenja na neodređeno, mogućnost dodatnog školovanja, redovita i stimulativna primanja, smještaj u blizini radnog mjesta, plaćanja prema kolektivnim ugovorima za inozemstvo. Prijavite se na linku.

Feliksbau d.o.o. traži nova pojačanja u Njemačkoj: građevinski poslovođa (m/ž), kranist (m/ž), željezar (m/ž), zidar (m/ž), tesar (m/ž), građevinski radnik (m/ž). Prijave su otvorene do 15.5. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Apm zapošljava na otvorenim pozicijama: instalater vodnih i plinskih instalacija (m/ž), monter – izolater (m/ž), radnik u riječnoj luci (m/ž), predradnik (m/ž), monter (m/ž). Lokacija rada je Njemačka, a aplicirati možete do 11.5. Provjerite uvjete i prijavite se na linku.

Redwave traži pojačanje na poziciji Service and Commissioning Engineer (m/ž). Mjesto rada je Eggersdorf / Graz, Austrija. Prijaviti se možete najkasnije do 23.5. Poslodavac nudi raznovrsan posao u internacionalnoj kompaniji, inovativne produkte u polju tehnologije okoliša, specijalizirane treninge te motiviran tim. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta traži novo pojačanje na poziciji e-commerce manager (m/ž). Lokacija rada je Malta, a prijave su otvorene do 14.5. Uvjeti su viša stručna sprema u marketingu ili businessu, organiziranost, analitičnost, snažne tehnološke vještine, kreativnost, pragmatičnost, volja za učenjem. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 07.05.2021.