INOZEMSTVO: U ponudi primanja do 25.000 kn, 13. i 14. plaća, smještaj, plaćene režije, bonusi...

INOZEMSTVO: U ponudi primanja do 25.000 kn, 13. i 14. plaća, smještaj, plaćene režije, bonusi...

Inozemna karijera čeka na vas!

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi u Njemačkoj, Irskoj, Austriji, Švicarskoj, Slovačkoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji ili Belgiji? Prijavite se!

RB IMPRA GmbH traži tehničkog crtača (m/ž) u općini Oberhausen-Rheinhausen u Njemačkoj. Kandidati moraju imati završeno srednjoškolsko obrazovanje za tehničkog crtača. Očekuje se znanje rada u grafičkim programima kao što je Adobe Illustrator. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Poslodavac nudi stalan radni odnos, isplatu 13. plaće i drugih bonusa, pomoć pri pronalasku posla i brojne druge benefite. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje

Gleneagle Group zapošljava na više pozicija u Irskoj. Iz poduzeća traže kuhara (m/ž), asistenta na odjelu hrane i pića (m/ž) i asistenta za smještaj (m/ž), odn. osobu koja priprema sobe za goste i osigurava da je smještaj u skladu sa standardima hotela. Zašto se prijaviti na jedan od prethodno navedenih natječaja? Očekuje vas konkurentna plaća, osiguran smještaj za prva 4 tjedna od početka rada - dok ne pronađete vlastiti smještaj, te pristup sadržajima hotela za razonodu i teretani. Za detalje i prijavu na ove natječaje otvorene do 15.04. kliknite na poveznicu.

RCP Vermietung d.o.o. traži građevinskog radnika (m/ž), zavarivača (m/ž), stolara (m/ž), mesara (m/ž), limara za krovove (m/ž), bravara (m/ž), električara (m/ž), autogenog rezača (m/ž), lakirera (m/ž) i montera sanitarija / vodoinstalatera (m/ž) u Austriji. Očekuje vas smještaj, austrijski ugovor o radu, te 13. i 14. plaća. Ako se još dvoumite, kliknite na link i provjerite sve ostale detalje ovih natječaja.

Iuvare, grupacija koja vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija diljem Njemačke zapošljava medicinske sestre (m/ž) i pomoćne radnike u njezi (m/ž). Plaća seže do iznosa od 24.250 kuna bruto, a razlikuje se ovisno o poziciji i mjestu rada. Znanje njemačkoj jezika nije uvjet i imat ćete kontakt osobu koja govori hrvatski. Očekuje vas ugovor na neodređeno. Ostale pogodnosti i dodatne detalje ovih natječaja potražite na sljedećem linku. 

Tvrtka Direkt marketing zapošljava vodoinstalatere - montere (m/ž), diplomiranu medicinsku sestru (m/ž), električara (m/ž), zidara (m/ž) i voditelja male skupine vodoinstalatera (m/ž) u Austriji, električara (m/ž) i stolara (m/ž) u Švicarskoj, te vodoinstalatera - montera (m/ž) u Njemačkoj. Kandidati moraju znati osnove njemačkog jezika. Zainteresirani ste? Prijavite se!

Atena traži višeg savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) u Slovačkoj. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za dovođenje novih klijenata, izradu ponuda za posao, operativnu podršku postojećim klijentima, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Poslodavac osigurava bruto plaću u iznosu od oko 16.700 kn i isplaćuje bonuse, pokriva troškove smještaja i režija, te nudi stalan radni odnos. Popis ostalih benefita i detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici. Atena zapošljava i agenta za zapošljavanje (m/ž) u Slovačkoj, pomoćne radnike u njezi (m/ž) u Njemačkoj i Nizozemskoj, te Velikoj Britaniji. Pogledajte detalje i prijavite se! 

Oranjegroep services d.o.o., specijalizirana tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine traži građevinskog radnika (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž), cjevara (m/ž) i zavarivača (m/ž) u Belgiji. Nude se stimulativna primanja, a poslodavac pokriva troškove smještaja i prijevoza. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Schoenergie GmbH zapošljava na pozicijama voditelj gradnje za solarne sustave (m/ž), viši monter za solarne sustave (m/ž) i električar za solarne sustave (m/ž) u Njemačkoj. Potrebno je završeno obrazovanje. Iskustvo je poželjno. Idealni kandidati su prijateljski nastrojene osobe i timski igrači željni novih izazova. Prepoznajete se? Aplicirajte.

ISE Industries.SI d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji rashladnih sistema (m/ž), projektnog koordinatora (m/ž) i samostalnog strojobravara (m/ž) u zemljama diljem EU (Austrija, Njemačka…). Poslodavac nudi odlična primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u sigurnom radnom okruženju i stručnom kolektivu. Kandidati moraju znati njemački ili engleski jezik. Detalje pojedinačnih natječaja potražite na poveznici.

onjobs Personalagentur GmbH, agencija za privremeno zapošljavanje sa sjedištem u Freilassingu traži stručnjaka za odabir osoblja – regrutera (m/ž). Lokacija rada je Salzburg, Austrija. Aplicirati možete najkasnije do 17.4. Zadaci obuhvaćaju oglašavanje ponuda za posao, zaprimanje prijava i izrađivanje sveobuhvatnih životopisa, provjeravanje znanja engleskog jezika i slično. Uvjeti su samostalnost, tečno poznavanje njemačkog jezika, preciznost i detaljnost pri radu. Prijavite se.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. 

Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 08.04.2021.