Fenomenalne prilike iz inozemstva: Odlične plaće, prijevoz, smještaj…

Fenomenalne prilike iz inozemstva: Odlične plaće, prijevoz, smještaj…

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Italiji, Njemačkoj, Norveškoj, Češkoj ili Austriji? Prijavite se!

Maxi d.o.o. zbog povećanja opsega posla traži kuhara (m/ž) te pizza majstora (m/ž) u Bosni i Hercegovini. Nude se stimulativna primanja i stalan radni odnos. Očekuje vas ugodna radna atmosfera. Ozbiljni ste, iskusni, fleksibilni i željni nadograđivanja svojeg znanja? Prijavite se! 

HT Handwerkerteam GmbH zapošljava na sljedećim pozicijama: majstor / voditelj gradilišta (m/ž) i električar / elektroinstalater (m/ž) u Njemačkoj. Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 12.07. možete pronaći na linku.

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 5 raspisanih natječaja za posao u Norveškoj. Zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Refrigeration Units Mechanic (m/f), Panel Beater (m/f), Light Vehicle Mechanic (m/f), Heavy Vehicle Mechanic (m/f) i Car Painter (m/f)Prijave se zaprimaju do 08.07., pa požurite i aplicirajte na vrijeme.

BHS, vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton traži elektroničara (m/ž) u području pogonske tehnike i industrijskog mehaničara - montera (m/ž) za montažu strojeva i postrojenja. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi profesionalnu i visokokvalificiranu strukovnu izobrazbu prema njemačkim standardima, posjećivanje nastave u njemačkoj strukovnoj školi, intenzivan tečaj njemačkog u trajanju od 2 tjedna, regres za godišnji odmor i božićnicu te ostale socijalne naknade. Za više informacija kliknite na link. Požurite s prijavama, zato što je natječaj otvoren do 30.06.

Poznata agencija Manpower za svog klijenta, poznatu tvornicu igračaka - traži radnika na liniji i pakiranju (m/ž) u Češkoj. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za rad na liniji, ubacivanje vrećica u kutije, slaganje kutija te za obavljanje drugih srodnih poslova. Iskustvo nije uvjet, ali je prednost. Poslodavac osigurava prijevoz, smještaj, dodatne edukacije i usavršavanja. Tražite novi posao i želite nešto zaraditi tijekom sezone? Ovo je idealan posao za vas. Prijavite se!

Osim toga Manpower traži i veći broj zavarivača (m/ž) u Italiji. Trebate imati srednjoškolsko obrazovanje, 3 godine radnog iskustva te znanje engleskog jezika. Prednost se daje kandidatima koji znaju osnove talijanskog. Zvuči zanimljivo? Kliknite ovdje za više detalja.

RCP Vermietung d.o.o. cijenjena Austrijska tvrtka, traži radnike u skladištu (m/ž), građevinske radnike (m/ž), električare (m/ž) te zavarivače (m/ž) u Austriji. Poslodavac osigurava smještaj. Za građevinare je osigurana mjesečna plaća u iznosu do 16.600 kuna, a uz to i 13. te 14. plaća. Detalje prethodno navedenih natječaja možete pronaći na linku.

Helena Vehovec s.p. zapošljava ugostiteljsko osoblje za rad u Dubaiju. Traži se konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćnik menadžera restorana (m/ž), barmen (m/ž)… Za prijavu kliknite na link. Ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na poveznici.

ESA Energy Services GmbH je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru. Iz poduzeća traže savjesne i motivirane osobe za rad u Njemačkoj i to na sljedećim pozicijama: električar (m/ž), monter instalacija (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), glavni instalater za grijanje, vodovod i ventilaciju (m/ž) te zavarivač TIG/WIG postupcima (m/ž). Poslodavac nudi pravednu i sigurnu plaću te rad na zanimljivim projektima. Za više detalja i prijavu kliknite ovdje.

SGG Schnell Gut und Günstig Renovierung GmbH zapošljava na poziciji: radnik rušenja i nabave (m/ž). Mjesto rada je München. Očekuje se da znate njemački te da imate položen vozački ispit B kategorije. Osim toga morate imati minimalno 2 godine radnog iskustva. U obzir dolaze samo ozbiljni kandidati. Poslodavac nudi komforan smještaj, povoljne uvijete te mogućnost napredovanja. Plaća seže do iznosa od 18.000 kuna uz terenski dodatak u iznosu od oko 2.000 kuna mjesečno. Više informacija možete pronaći na linku.

SGG traži i keramičara (m/ž) u Münchenu. Za više detalja o ovoj poziciji kliknite ovdje.

Elektromonter d.o.o. je tvrtka osnovana u srpnju 2013., usredotočena uglavnom na implementaciju električnih instalacija u tehnologiji / električnim instalacijama u području automatizacije industrijskih procesa. Iz poduzeća zapošljavaju instalatera električnog ožičenja (m/ž) za rad u Sloveniji, ali i u ostatku EU. Novozaposlena osoba bit će zadužena za prilagodbu i popravak različitih vrsta električnih strojeva i motora, generatora, sklopki i upravljača, instrumenata, električnih dijelova dizala te sličnih uređaja, ali i za obavljanje drugih srodnih zadataka. Nude se odlični uvjeti, redovita primanja, ugodna radna atmosfera te mogućnost dugoročnog zaposlenja. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 18.06.2020.