Besplatan smještaj i hrana, a 14 nadprosječnih plaća godišnje? Zaposlite se u inozemstvu

Besplatan smještaj i hrana, a 14 nadprosječnih plaća godišnje? Zaposlite se u inozemstvu

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu

Adecco Norge AS za potrebe klijentazapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.11. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta traži montera prozora i vrata (m/ž), električara (m/ž), zavarivača (m/ž), automehaničara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, a rok prijave je 15.11. Provjerite uvjete i aplicirajte.

AA Euro za potrebe klijenta zapošljava Technology Director (m/ž), Electrician (m/ž), radnik u proizvodnji (m/ž), monter PVC stolarije (m/ž). Lokacije rada su u Irskoj. Provjerite uvjete i prijavite se putem linka.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 12.11. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Prisma Engineering traži montera (zavarivača / cjevara / bravara) (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave je 2.11. Uvjeti su završena srednja škola te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Prijavite se ovdje.

ISE Industries.SI zapošljava cjevara izometričara (m/ž). Uvjeti su završena obuka za obradu metala, minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje izometrije i slično. Prijavite se.

Helena Vehovec za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Clinical Labaratory Manager (m/ž) u Velikoj Britaniji. Traže se viša stručna sprema u biologiji ili sličnim znanostima te minimalno deset godina iskustva u struci. Provjerite više i aplicirajte.

Pro-Monting traži radno osoblje u Njemačkoj: instalater vode i grijanja (m/ž), bravar / zavarivač / monter (m/ž), zavarivač – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), cjevar (m/ž), električar / serviser (m/ž). Aplicirajte ovdje.

Next Step za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Executive housekeeper / Glavna domaćica hotela (m/ž). Uvjeti su minimalno dvije godine radnog iskustva, pisma preporuke bivših poslodavaca, odlično poznavanje njemačkog jezika, odlično poznavanje rada na računalu. Poslodavac osigurava nadprosječnu plaću 14 puta godišnje, plaćen godišnji odmor, besplatan smještaj i hranu i slično. Prijavite se ovdje.

HT Handwerkerteam traži majstora / voditelja gradilišta (m/ž) i električara / elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 31.10. Uvjet je radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 22.10.2020.