Aplicirajte već danas na ovaj posao u Grazu i zarađujte čak 451.360 kuna godišnje

Aplicirajte već danas na ovaj posao u Grazu i zarađujte čak 451.360 kuna godišnje

Zainteresirani ste za rad u inozemstvu uz stabilna primanja? Provjerite uvjete ove pozicije u Grazu - poslodavac osigurava godišnju zaradu do 451.360 kuna i fleksibilno radno vrijeme 

Multinacionalna kompanija AVL jedna je od najvećih svjetskih kompanija za razvoj, simulaciju i testiranje tehnologija za automobile, kamione i velike strojeve. U potrazi je za pojačanjem na poziciji Lead Engineer Vehicle Durability & Stiffness (m/ž).

Potrebno je najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima uz iskustvo u radu s OEM. Traži se poznavanje važnih regulativa i metoda te entuzijazam automobilski razvoj i tehničke inovacije. Od kandidata se očekuju pedantna radna etika i samoinicijativa.

Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i još puno toga. Za ovaj posao u Grazu, Austrija, osigurana je godišnja zarada do 451.360 kuna.

Prijave su otvorene do 13.1.2021. Aplicirajte. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi u strojarstvu i brodogradnji, provjerite: Development Engineer Hardware (m/ž) u Grazu, Mechanical Engineer (m/ž) u Zagrebu ili podešavač stroja (m/ž) u Sloveniji.

Ostalu ponudu poslova provjerite na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 24.12.2020.