Aplicirajte odmah na ove poslove - mjesečna plaća 15.000 kuna

Aplicirajte odmah na ove poslove - mjesečna plaća 15.000 kuna

Tražite li posao u inozemstvu, pogledajte TOP 10 ponudu poslova spremnih na brzu prijavu. Saznajte koje uvjete poslodavci očekuju i aplicirajte još danas

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 14.2. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Uvjet je srednja stručna sprema smjerova ili kvalifikacije za pojedina zanimanja. Poslodavac omogućuje radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

Mugler Masterpack GmbH zapošljava na pozicijama radnik skladištar/ otprema (m/ž) i radnik na mašini za štancanje (m/ž) u Njemačkoj. Od kandidata se očekuje završena stručna sprema, višegodišnje iskustvo rada, licenca za viljuškar, dostupnost u tri smjene. Potrebno je znanje njemačkog jezika u pismu i govoru. Prijave su otvorene do 13.2.  Prijavite se na linku.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.2. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

MKV-Mont d.o.o. traži bravara (m/ž) u Belgiji i Njemačkoj. Prijave su otvorene do 21.2. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi vrlo dobra i redovita primanja, regres i božićnicu te stimulacije za dobar rad. Prijavite se putem linka.

Auta Marocchi zapošljava na poziciji programer analitičar (m/ž) u Trstu, Italija. Prijave su otvorene do 11.2. Poželjno je da kandidat ima sposobnost programiranja mobilnih aplikacija (Xamarin, Android), razvoja web services (Soap, Rest) i poznavanje jezika C++ i Java. Traži se poznavanje talijanskog jezika. Aplicirajte ovdje.

Helena Vehovec za potrebe klijenta u Sloveniji traži radnike za proizvodnju (m/ž). Rok prijave je 17.2. Prijavite se ovdje.

ISE Industries.SI zapošljava strojobravara montera (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u timu vrhunskih stručnjaka. Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 3.2. Prijavite se.

BGW Montaža d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj tima montera metalnih konstrukcija i transporta (m/ž) te montera metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž). Potrebno je više osoba na pozicijama. Poslodavac osigurava troškove prijevoza, troškove smještaja te poticajna primanja. Rad se odvija diljem Europe, a prijaviti se možete do 19.2. putem linka.

Oranje Groep za poslove u Belgiji i Nizozemskoj traži armirača (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), cjevara (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž), brodomontera (m/ž), električara (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 1.2. Saznajte o detaljima poslova i uvjetima te se prijavite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 28.01.2021.