Aplicirajte na poslove diljem Europe - nude se primanja od 19.000 kuna

Aplicirajte na poslove diljem Europe - nude se primanja od 19.000 kuna

Karijera u inozemstvu? Provjerite poslove u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji - poslodavci nude bonuse i dodatke na plaću te direktnu prijavu kod poslodavca

MKV Mont zapošljava diljem Europske Unije na pozicijama: monter metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž), MIG/MAG varioc (m/ž), bravar (m/ž) – rad u proizvodnji. Prijave su otvorene do 19.6. Od kandidata se očekuju najmanje tri godine iskustva, znanje u struci, osnovno znanje njemačkog jezika, završena srednja škola tehničke struke te odgovornost i ozbiljnost. Aplicirajte ovdje.

Atena – personal zapošljava agenta za zapošljavanje/Recruitera (m/ž) u Slovačkoj. Rok prijave je 30.6. Uvjeti za rad su poznavanje hrvatskog jezika, poznavanje rada na računalu, proaktivnost, sposobnost rada u okruženju sa stalnom i brzom promjenom prioriteta te asertivnost. Poslodavac nudi 200 eura bonusa dodataka na plaću prva tri mjeseca rada te stalni radni odnos. Prijavite se.

RB IMPRA traži tehničkog crtača (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 30.6. Radno iskustvo u struci je prednost, a osim toga od kandidata se očekuju kreativnost i komunikativnost. Poslodavac nudi mogućnost usavršavanja i napretka te stalni radni odnos. Pruža fiksnu plaću te dodatke na plaću i pomoć pri pronalasku stana. Prijavite se putem linka.

RCP Vermietung d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), zavarivača (m/ž), bravara (m/ž). Lokacija rada je Austrija, a prijave su otvorene do 1.7. Poslodavac nudi smještaj, prijavu te 13. i 14. plaću. Provjerite uvjete i aplicirajte.

New Yorker Austria zapošljava na poziciji Filialleitung (m/ž) i Stellvertretende Filialleitung (m/ž) diljem Austrije. Prijaviti se možete do 19.6. Provjerite uvjete i aplicirajte.

WorkToday International BV zapošljava na otvorenim pozicijama u Nizozemskoj: XPO Orderpicker/Warehouse worker (m/ž), Warehouse worker (m/ž), Orderpicker-online store warehouse (m/ž), Orderpicker-electronics warehouse (m/ž), Salad production worker (m/ž). Rok prijave je 11.8. Nužno je poznavanje engleskog na razini osnovne komunikacije. Prijavite se ovdje.

Eurokombi zapošljava vozača kamiona (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 9.7. Nudi se plaća do 19.000 kuna. Potrebni su osnovno znanje njemačkog jezika i fizička spremnost. Prijavite se.

ISE Industries.SI d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u blizini Murske Sobote, u Sloveniji. Prijave su otvorene do 17.6. Poslodavac nudi zaposlenje direktno u multinacionalnoj tvrtki, mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme, tehničke i tehnološki vrlo dobre radne uvjete, redovita i stimulativna primanja te posao u sigurnom radnom okruženju. Aplicirajte.

Euro Career j.d.o.o. u potrazi je za pojačanjima na pozicijama kuhar (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), kozmetičar (m/ž), maser (m/ž) i sobar (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.6., a rad se odvija u Austriji. Aplicirajte ovdje.

Next Step zapošljava sushi kuhara (m/ž), executive housekeepera (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), Sous Chefa (m/ž), kuhara za pripremu doručka (m/ž), fizioterapeuta (m/ž). Poslovi se odvijaju u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. Provjerite uvjete i prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 09.06.2021.