Zapošljavaju unatoč krizi: provjerite ovu ponudu poslova

Zapošljavaju unatoč krizi: provjerite ovu ponudu poslova

Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč krizi nastaloj zbog korona virusa! Aplicirajte na ove poslove i provjerite uvijek bogatu ponudu poslova na portalu posao.hr

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceute (m/ž) u Sisku, Dubrovniku, Opatiji i Rijeci. Prijavite se najkasnije do 10.4. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Lokacije rada: Zagreb, Osijek, Varaždin, Split. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Wienerberger d.o.o. traži referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu i tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje.

Strabag zapošljava na poziciji Junior Software Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 8.4. Potrebno je znanje programskih sustava Java, HTMLM XML, SQL i poznavanje njemačkog jezika. Aplicirajte na linku.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Varaždinu i Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Transcom WorldWide d.o.o. traži agenta u služni za korisnike – njemački jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – francuski jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – španjolski jezik (m/ž) i agenta u službi za korisnike – talijanski jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi atraktivnu plaću, naknadu za prijevoz, bonus dobrodošlice i plaćenu obuku. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Lonia d.d. traži voditelja kategorije u nabavi (m/ž). Mjesto rada je Kutina. Nudi se mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnica, uskrsnica i dar za djecu. Aplicirajte.

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 31.03.2020.