Zapošljavaju Pliva, Pepco, Whirpool, a traže se i osobe sa znanjem francuskog i nizozemskog jezika

Zapošljavaju Pliva, Pepco, Whirpool, a traže se i osobe sa znanjem francuskog i nizozemskog jezika

Donosimo vam pregled TOP 10 ovotjednih poslova! Zapošljavaju Pliva, Pepco, Whirpool i još mnogi drugi. Pronađite novi posao za sebe još danas.

Tiskara Dvornik d.o.o. traži nove radne snage u Splitu na pozicijama: instruktor/ obučitelj mladih djelatnika za offset i roto tisak (m/ž), majstor u doradi (m/ž), voditelj grafičke dorade (m/ž), roto strojar (m/ž), ofsetni strojar (m/ž), operator/ majstor za poslove i strojeve za digitalni tisak (m/ž) i ostalo. Prijave su otvorene do 17.12. Pogledajte ostalu trenutnu ponudu poslova ovog poslodavca i doznajte što je potrebno od kvalifikacija za vaš željeni posao. Aplicirajte.

Multinacionalna korporacija Whirpool zapošljava u Zagrebu na poziciji Warehouse Specialist Adriatics (m/ž). Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo na sličnim ili istim poslovima, visoka stručna sprema i odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stabilno okruženje u međunarodnoj kompaniji s prijateljskom atmosferom, jedinstvenu priliku za razvijanje potencijala u profesionalnom i osobnom pogledu, prilika za korak dalje k dugoročnoj karijeri u globalnom biznisu i atraktivnu plaću. Ukoliko imate otvoreno razmišljanje, snažnu motivaciju i želju za rastom, učenjem i razvojem, izvrsne komunikacijske vještine i razvijenu sposobnost multi-taskinga, prijavite se najkasnije do 19.12. putem linka.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Zagrebu, Splitu, Zlataru, Rijeci i Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.12. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

Pliva traži nove radne snage u Zagrebu na pozicijama: stručnjak u koordinaciji puštanja lijeka u promet (m/ž), računovođa (m/ž)  i stručnjak za implementaciju globalnih informacijskih sustava (m/ž). Za poslove je potrebno radno iskustvo, poznavanje MS Office alata i odlično znanje engleskog jezika te viša ili visoka stručna sprema. Za posao računovođe (m/ž) prednost je poznavanje nekog od sljedećih jezika: njemački, francuski, španjolski, talijanski, mađarski ili poljski. Doznajte više o uvjetima posla za koji se želite prijaviti i ostvarite prijavu ovdje.

DIV Grupa d.o.o. u potrazi je za samostalnim financijskim računovođom (m/ž) u Samoboru. Potrebno je obrazovanje ekonomskog smjera, znanje engleskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu i minimalno tri godine iskustva na poslovima u računovodstvu. Ukoliko ste timski igrač, snalažljiva, pedantna, točna, savjesna, visoko motivirana i pozitivna osoba, prijavite se čim prije putem linka.

Pepco zapošljava specijalista za ljudske resurse (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je minimalno jedna do tri godine rada na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office-a te volja za radom u dinamičnom okruženju i želja za razvijanjem u području ljudskih resursa. Glavni zadaci su pripremanje ugovora o radu i ostalih radnopravnih dokumenata, suradnja s računovodstvenim uredom, dostava podataka potrebnih za prijavu radnika te kontrola obračunatih plaća i drugo. Prijavite se najkasnije do 15.12.

ViziBit d.o.o. traži više Senior i Junior Software Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebne su proaktivne osobe koje strastveno rade ono što vole. Poslodavac nudi motivirajuće i ugodno radno okruženje, rad na jedinstvenom proizvodu/ platformu na najmodernijim platformama, iskusnog mentora s odličnim iskustvom, investiranje u edukaciju, nagrade po realiziranim projektima i ostalo. Za juniorsku poziciju traže se diplomanti tehničkih fakulteta (FER, FOI, PMF), pripravnici te osobe koje imaju do jedne godine radnog staža. Za seniorsku je poziciju potrebno minimalno dvije godine radnog staža te završen tehnički fakultet (FER, FOI, PMF), samostalnost u radu, otvorenost, kreativnost, pedantnost. Prijavite se najkasnije do 11.12. putem linka.

Include d.o.o. zapošljava u Zagrebu i Solinu na pozicijama bussines developer za španjolsko govorno područje (m/ž) i bussines developer za njemačko govorno područje (m/ž). Rok prijave je do 11.12. Posao uključuje istraživanje i segmentaciju stranog tržišta, organizaciju sastanaka s potencijalnim kupcima, planiranje i pregovaranje u svrhu realizacije ugovora o prodaji, praćenje i analizu prodajnih rezultata i ostalo. Poslodavac nudi rad u dinamičnom timu mladih i ambicioznih kolega, fiksni i varijabilni dio plaće s mogućnošću ostvarivanja bonusa te budžete za edukacije, isplate naknada za terenski rad, laptop i mobitel. Postoji i mogućnost rada od kuće. Potrebno je: izvrsno znanje španjolskog/ njemačkog jezika i engleskog jezika, visok stupanj odgovornosti, proaktivnosti i samostalnost u radu, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje MS Office paketa. Prijavite se na ovaj putem linka.

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži nove radne snage na poziciji Logistics and Commercial Administration Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je visoka stručna sprema, minimalno dvogodišnje iskustvo , poznavanje rada u MS Office-u, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu, a poznavanje talijanskog je prednost. Glavni  zadaci su organizacija aktivnosti grupe, kontrola, spremanje i „follow up“ određenih dokumenata, regulacija aktivnosti grupe i ostalo. Prijavite se najkasnije do 14.12. ovdje.

Agencija Manpower traži nove radne snage za svog klijenta na poziciji savjetnik u kontaktnom centru sa znanjem francuskog, njemačkog ili nizozemskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Varaždin. Posao se sastoji od komunikacije s postojećim korisnicima isključivo na francuskom, njemačkom ili nizozemskom jeziku, prezentacije, savjetovanja i odgovaranja na upite korisnika i drugo. Uvjeti su izvrsno poznavanje određenog jezika, izražene komunikacijske i prezentacijske vještine, odlične vještine slušanja i dobra informatička pismenost. Prijavite se najkasnije do 14.12. putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Utorak, 03.12.2019.