Zanima vas posao u IT-u? Donosimo ovotjednih TOP 10!

Zanima vas posao u IT-u? Donosimo ovotjednih TOP 10!

Nema više traženja – donosimo TOP 10 poslova u IT – u na koje se jedva čekate prijaviti! UI / UX dizajner (m/ž), DevOps inženjer (m/ž), iOS Mobile Aplication Developer (m/ž) i još puno drugih poslova čeka vaše prijave

Alt digital d.o.o. zapošljava na poziciji UI / UX dizajner (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Radno mjesto uključuje izradu koncepata sučelja za web stranice, aplikacije i druge digitalne proizvode, izradu klijentskih i in-house proizvoda, osmišljavanje koncepata i vizualizaciju projekata, izradu strukture digitalnih proizvoda i kreiranje korisničkog iskustva i ostalo. Potrebni su uvjeti napredno poznavanje Adobe paketa, kreativnost u rješavanju problema, organizacija u vođenju poslova, samostalnost u radu... Traži se jednogodišnje radno isksutvo. Prijavite se na linku.

Trilix d.o.o. traži nove radne snage na poziciji DevOps inženjer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Uvjeti su iskustvo u radu s bazom podataka (MS SQL server), poznavanje Apache Tomcata tehmologija. Prednost donosi iskustvo u održavanju Microsoft Windows tehnologija, poznavanje Nagios-a i Azure-a. Prijavite se.

Logobox d.o.o. u potrazi je za WordPress Web developerom (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 17.2. Glavne odgovornosti su razvoj i održavanje responzivnih WordPress stranica, suradnja s grafičkim dizajnerom prilikom izrade dizajna web stranice, aktivno sudjelovanje u stvaranju i specificiranju web – based projekata te suradnja s kolegama na projektima. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo u radu s WordPressom i WooCommerce temama, dobro poznavanje PHP-a, HTML-a, CSS-a te dobra pismena i usmena komunikacija na hrvatskom i engleskom jeziku. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava u Splitu na poziciji specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac nudi fer primanja, brojne dodatne benefite, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu inicijative, službeni laptop i mobitel. Uvjeti su viša ili visoka struka ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, poželjno iskustvo u navedenim poslovima, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja. Prednost donosi poznavanje CMS sučelja. Provjerite detalje i aplicirajte.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji iOS Mobile Aplication Developer (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek. Prijave su otvorene najkasnije do 20.2. Posao obuhvaća razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, development u Xcode razvojnom okruženju, sudjelovanje u kreativnom procesu, analizi i konceptu mobilnih rješenja te istraživanje i implementaciju novih tehnologija. Potrebno je iskustvo u razvoju mobilnih rješenja za iOS platformu, poznavanje Swift programskog jezika, poželjno i Objective – C te poznavanje native iOS SDK-a. Provjerite detalje i aplicirajte.

AA Euro Croatia d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Parizu, Francuska na poziciji Data Center Design Manager (m/ž). Prijave su otvorene do 8.3. Potrebna je diploma, relevantno iskustvo u struci, poznavanje engleskog jezika. Poznavanje francuskog je prednost. Provjerite više i prijavite se na linku.

Softnet d.o.o. traži prodajnog konzulanta za IP rješenja (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su: raditi na ostvarivanju suradnje s novim klijentima unutar Hrvatske, regije i globalno, pomagati novim i postojećim klijentima u njihovom poslovanju nudeći najbolja i globalno dokazana IP rješenja, provoditi sve prodajne aktivnosti uključujući analizu i razumijevanje potreba klijenta, analizu njihovih trenutnih rješenja i osmišljavanje ponude i ostalo. Od uvjeta je potrebno odlične komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, samostalnost u radu. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Aplicirajte.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer  (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su izrada kontrolnih programa za automatsko upravljanje procesima, puštanje u pogon i optimiranje procesa. Potrebno je iskustvo u programiranju i poznavanje stranih jezika (engleski i njemački jezik). Nužna su povremena putovanja u inozemstvo. Prijavite se putem linka.

House of Jobs, agencija za zapošljavanje na europskom tržištu rada, za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Service Line Sales Executive (SLS) (m/ž). Rok prijave je 17.2., a rad se odvija u Zagrebu. Potrebni su važeći EU dokumenti, viša stručna sprema, minimalno petogodišnje iskustvo, iskustvo u prodaji te odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više i prijavite se na linku.

Krobel Promet d.o.o. traži djelatnika za tehničku podršku i servis (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 20.2. Potrebna znanja i kvalifikacije su obrazovanje elektrotehničkog ili drugog tehničkog smjera, sklonost novim tehnologijama, poznavanje MS Office paketa, informatička znanja vezana uz mreže, visoki stupanj odgovornosti, proaktivnosti i samostalnosti u radu. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 07.02.2020.