Za posao programera/ke čak 20.000 kuna

Za posao programera/ke čak 20.000 kuna

Novih TOP 10 poslova u IT-u čekaju na Vas! Programerima se nudi sjajna prilika za rad uz stimulativna primanja od 20.000 kuna! Radite kao sistem administrator (m/ž), developer (m/ž) ili sistemski inženjer (m/ž)

Agencija Trenkwalder traži nove radne snage na pozicijama sistem administrator (m/ž) u Zagrebu i industrijski programer (m/ž) u Krškom, Slovenija. Prijave su otvorene do 15.12. Poslodavci nude priliku za rad s modernim tehnologijama, mogućnost učenja i stručnog usavršavanja uz poticajnu radnu atmosferu i mentorstvo, mogućnost napredovanja i još puno toga. Doznajte više o željenoj poziciji i aplicirajte.

Proaxis d.o.o. zapošljava na pozicijama mrežni inženjer (m/ž) i sistem administrator (m/ž). Prijavite se najkasnije do 13.12. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u stabilnoj tvrtki, kompetitivne financijske uvjete, mogućnost napredovanja i dodatnog usavršavanja te fiksno/ klizno radno vrijeme. Za poslove je potrebno napredno znanje rada na računalu. Prijavite se.

ViziBit d.o.o. traži više Senior i Junior Software Developera (m/ž) za rad u Zagrebu i Međimurskoj županiji. Potrebne su proaktivne osobe koje strastveno rade ono što vole. Poslodavac nudi motivirajuće i ugodno radno okruženje, rad na jedinstvenom proizvodu/ platformu na najmodernijim platformama, iskusnog mentora s odličnim iskustvom, investiranje u edukaciju, nagrade po realiziranim projektima i ostalo. Za juniorsku poziciju traže se diplomanti tehničkih fakulteta (FER, FOI, PMF), pripravnici te osobe koje imaju do jedne godine radnog staža. Za seniorsku je poziciju potrebno minimalno dvije godine radnog staža te završen tehnički fakultet (FER, FOI, PMF), samostalnost u radu, otvorenost, kreativnost, pedantnost. Prijavite se najkasnije do 11.12. putem linka.

MultiOne j.d.o.o. u potrazi je za stručnim suradnikom na GIS projektima (m/ž) u Sesvetama.  Potrebno je dobro poznavanje GIS-a i open-source GIS alata, engleskog jezika u govoru i pismu, a dodatni bonus je osnovno poznavanje tehnologija MSSQL, C#, ASP.NET MVC i JavaScript. Rok prijave je 19.12. Aplicirajte.

Credo Exto j.d.o.o. traži angularnog programera (m/ž), backend programera (m/ž), iOS programera (m/ž) i android programera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 28.12. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Očekuje se prethodno iskustvo, odgovornost i sistematičnost, briga o kvaliteti koda i modularnosti, želja za usvajanjem novih znanja, motiviranost i ustrajnost te spremnost na timski rad. Potrebno je napredno znanje rada na računalu. Poslodavac nudi primanja od 20.000 kuna. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Inter Soft Technologies d.o.o. traži android developera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prije 4.1.2020. Glavni zadaci su razvoj, dizajn i nadogradnja nativnih aplikacija za android, testiranje i optimizacija  i ostalo. Nudi se bonus za uspješnu realizaciju projekata. Poželjno je znanje Photoshopa ili Ilustratora zbog kreiranja dizajna aplikacija i modula. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Integra Group traži pojačanje u Osijeku, Rijeci i Zagrebu na poziciji junior i senior sistemski inženjer (m/ž). Potrebna su znanja iz područja infrastrukture informatičkih sustava, usmjerenost na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu usluge i rezultate poslovanja, spremnost na stalno usvanjaje novih znanja i stjecanje cerfitikata te razvijen osjećaj  za sposobnost. Obrazovanje tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola minimalni su uvjeti. Nudi se i napredovanje do voditeljske pozicije, stoga se prijavite najkasnije do 21.12. putem linka.

Netiks d.o.o. za telekomunikacije zapošljava na poziciji informatičar (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.1.2020. Posao obuhvaća pomoćne terenske poslove na kabliranju optičkih i bakrenih kabelskih mreža te pomoćne uredske poslove dopreme i otpreme robe. Poslodavac nudi rad u ugodnom okruženju, mogućnost napredovanja i usavršavanja u struci, edukacije i rad na stvarnim projektima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog smjera osnovno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i poželjno je iskustvo. Prijavite se ovdje.

Super Digital d.o.o. traži nove radne snage na poziciji copywriter, manager za digitalni marketing i društvene mreže (m/ž) za Lekenik i Petrinju. Prijave zaprimaju najkasnije do 16.12. Glavni zadaci su copywriting, community management, pro)vođenje digitalnih oglašivačkih kampanja i osmišljavanje, objavu i ažuriranje sadržaja na različitim web platformama. Potrebna je osoba s iskustvom i dugoročnim ambicijama. Pogledajte uvjete posla i prijavite se.

Aluflexpack novi d.o.o.  traži C# .NET developera (m/ž) za rad u Zadru. Potrebno je obrazovanje informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama te spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja. Traži se minimalno jednogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije uz spremnost na putovanja po Hrvatskoj i prema potrebi rada u pogonima. Doznajte više i prijavite se klikom na link.

Petak, 06.12.2019.