U novoj se godini zaposlite u Valamaru, Falkensteineru, Tepih centru ili Atlantic Grupi

U novoj se godini zaposlite u Valamaru, Falkensteineru, Tepih centru ili Atlantic Grupi

Vaš posao.hr donosi vam TOP 10 poslova - zapošljavaju Valamar Riviera, Falkensteiner, Tepih Centar, Atlantic Grupa - Farmacia, Plica i mnogi drugi. Nagradite se novim poslom u novoj godini

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže više izvršitelja za poziciju suradnik za odnose s gostima (m/ž). Od kandidata se očekuje svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e-maila ili chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju; pravovremeno reagiranje i ispunjenje zahtjeva i upita gostiju u suradnji s ostalim suradnicima i odjelima u objektu i ostalo. Prednost je ekonomsko ili hotelijersko obrazovanje i napredno znanje engleskog i njemačkog jezika, a uvjeti su minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima u uslužnim djelatnostima, vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu i napredno korištenje MS Office alata. Rok prijave je 30.1.2020. Prijavite se na posao ovdje.

Nepce Svijet d.o.o. (Tvornica Kulture, Vinyl Bar, The Beertija, Klub, Pogon Kulture Rijeka, restoran Ribice i tri točkice te ostali) traži financijskog direktora (m/ž). Rok prijave je 12.1.2020., a mjesto rada Zagreb. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Tepih centar Zagreb zapošljava zamjenika voditelja web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Uvjeti za ovaj posao su visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu te segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, poznavanje osnova e-commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje, proaktivnost i samostalnost, spoznaja o potrebi i želja za stalnim učenjem. Aplicirajte.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte.

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceuta – voditelja (m/ž) u Hrvatskoj Kostajnici, farmaceuta (m/ž) u Slavonskom Brodu, Bjelovaru, Tribunju i Metkoviću te farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb i Novalju. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Stanić d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: knjigovođa (m/ž) u Zagrebu, djelatnik u odjelu financija (m/ž) u Zagrebu, stručnjak za javnu nabavu (m/ž) u Zagrabu, tehnolog u proizvodnji (m/ž) u Zagrebu i Kerestincu. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Sve trenutne poslove ovog poslodavca pogledajte ovdje.

Thompson Family Property d.o.o. novoosnovana je tvrtka i u Zagrebu traži Personal Asistenta (m/ž). Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijaviti se možete najkasnije do 13.1.2020. Potrebna je osoba sa snažnom željom za učenje i istraživanje, emocionalnom inteligencijom, samouvjerena, vesela i osoba koja zapaža detalje. Glavni zadaci su administracija, upravljanje ugovorima, pomaganje pri organizaciji i predstavljanje direktora na sastancima.Prijavite se.

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž) i analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema te minimalno tri do pet godina radnog iskustva. Potražite više o željenom poslu i aplicirajte.

LPP Reserved traži Operations Managera (m/ž) za rad u Zagrebu, u Arena centru. Nudi se stabilna pozicija u dobroj kompaniji tekstilne industrije, kompetitivna plaća i bonusi po ostvarenim rezultatima te dinamično radno okruženje. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama u tekstilnoj industriji, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Na ovaj se posao možete prijaviti najkasnije do 10.1.2020. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Utorak, 31.12.2019.