Tražiš posao u IT-u? Zaposli se u Zagrebu, Osijeku ili Rijeci

Tražiš posao u IT-u? Zaposli se u Zagrebu, Osijeku ili Rijeci

Tko kaže da u Hrvatskoj ne možete pronaći dobar posao u IT? Pogledajte ovih top 10 poslova koje vam donosi posao.hr iz svoje atraktivne ponude poslova!

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge zapošljava na pozicijama suradnik (m/ž) u nabavi u IT odjelu u Zagrebu. Tvrtka Strabag BRVZ d.o.o. bavi se svim središnjim komercijalnim i IT poslovima u koncernu Strabag SE. Sve koje zanima područje IT nabave mogu se prijaviti do 14.11. Uvjeti za prijavu na ovaj posao su profesionalno iskustvo, volja za radom u nabavi ili kao upravitelj licencama, posjedovanje temeljitog komercijalnog obrazovanja i odlično znanje njemačkog i engleskog jezika. Ne čekajte, prijavite se ovdje.

Tvrtka specijalizirana za izradu web stranica, web dizajna, programiranja web-a i mobilnih aplikacija Elatus u potrazi je za Front End developerom (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Ukoliko poznajte HTML, CSS, JavaScript, Photoshop, Illustrator/ Sketch/ AffinityDesigner, SVG, JSON, XML, CSV, Git, Web servis i sl. Javite se najkasnije s 3.11. Izrada predložaka na temelju dizajna, modifikacija JavaScript koda, prilagodba i testiranje za sve tipove uređaja i optimizacija za što bolje performanse samo su od nekih zadataka koji očekuju novog zaposlenika na ovoj poziciji. Nude stimulativna primanja, sustav nagrađivanja, pokrivene troškove prehrane i prijevoza te službeni telefon. Aplicirajte još danas.

Senso IS d.o.o., tvrtka za prodaju, projektiranje, implementaciju i održavanje složenih poslovnih informatičkih sustava, traže novog suradnika za radno mjesto voditelj razvoja (m/ž), voditelj ključnih kupaca (m/ž) i mlađeg inženjera za poslovne aplikacije (m/ž) u Zagrebu. Nude stimulativna primanja i nagrađivanje temeljem ostvarenog rada, potiču inovacije, učenje i dijeljenje znanja. Od kandidata se očekuje završena visoka stručna sprema i poznavanje engleskog u govoru i pismu te profesionalno iskustvo. Prijavite se odmah, rok prijave je 30.10.

Agencija Workforce traži kandidate za sljedeće pozicije: senior software engineer for embedded systems (m/ž), automotive software architect (m/ž) i software engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Za poslove je potrebno minimalno pet do deset godina profesionalnog iskustva, poznavanje engleskog u jeziku i pismu, a poznavanje njemačkog je prednost. Nude fleksibilno radno vrijeme i profesionalni razvoj. Na ove se poslove možete prijaviti do 24.11., stoga pošaljite prijavu odmah.

Web Marketing iz Zagreba traži senior voditelja za web projekte (m/ž). Rok prijave je 17.11. Za ovaj je posao potrebno petogodišnje radno iskustvo. Potreban je kandidat informatičkog, tehničkog ili ekonomskog smjera. Od informatičkih je znanja potrebno poznavanje rada u CMS sustavima, poznavanje rada s alatima tip TFS, Jira i sl., odlično poznavanje rada na računalu (MS Windows platforma i MS Office proizvodi), osnovno poznavanje HTML-a, CSS-a, UX, UI je prednost). Očekuje se samostalnost, samoinicijativnost i snalažljivost te odgovoran pristup prema poslu i kolegama. Ukoliko ste se pronašli u ovome i želite se prijaviti, pogledajte putem linka kako ostvariti prijavu.

Iconis d.o.o. traži Front End developera (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Radi se u timu koji je odgovoran za puno atraktivnih projekata koji uključuju izradu web stranica za domaće i međunarodne klijente. Očekujte rad na razvoju atraktivnih  web stranica i rada s najmodernijom tehnologijom, razvoja API dokumenata, podršku i optimizaciju stranica itd. Od kandidata se očekuje najmanje tri godine iskustva s Front End tehnologijama (HTML, CSS, JavaScript), iskustvo u korištenju napredne CSS metode stiliziranja kao što je SASS, LESS i PostCSS, upoznatost s JavaScript framework -om, a prednost je programsko iskustvo s Pythonom. Prijaviti se možete do 31.10. putem linka.

KUEHNE & NAGEL d.o.o. traži ključnog korisnika za informacijski sustav (m/ž) u Svetoj Nedelji. Ključni korisnik za informacijski sustav ima ulogu pružati podršku na prvoj razini, održavanje pravovremenih korisničkih treninga te priprema i implementacija novih procesa u skladu sa zahtjevima. Od kandidata se očekuje završen diplomski studij u relevantnom području, minimalno 4 godine iskustva s implementacijom logističkih sustava, napredno znanje MS Access, izvrsno poznavanje WMS-a i posvećenost projektima u skladištu i poznavanje skladišnog informacijskog sustava. Potrebne su izvrsne komunikacijske vještine i izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se najkasnije do 31.10.

Web studio d.o.o. traži tri izvršitelja u Viškovu za posao programera (m/ž). Potrebno je trogodišnje radno iskustvo, a posao se sastoji od održavanja web aplikacija. Od kandidata se očekuje znanje MS SQL, neta i MVC-a, samostalnost u radu i rad s timom na razvoju. Rok prijave je 23.11. Saznajte kako se prijaviti.

Ofir d.o.o. traži web dizajnera (m/ž) u Osijeku. Potrebno je izrađivati prijedloge/ dizajne web stranica i aplikacija, grafičko oblikovanje postojećih rješenja prema zahtjevima klijenta, oblikovanje vizuala u digitalnom marketingu, izrada pratećih grafičkih elemenata, DTP dizajn itd. Na ovaj se posao možete prijaviti do 31.10. Pogledajte detalje oglasa na linku i pogledajte kako se možete prijaviti.

Poduzeće Typed u potrazi je za novim zaposlenikom na poziciji programer (m/ž). Mjesto rada su Varaždinske Toplice. Posao se sastoji od upoznavnja i savladavanja HTML jezika, CSS oblikovanja, JavaScript jezika te Wordpress sustava. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema. Rok prijave je 31.10. Doznajte više o ovome poslu i detaljima prijave na linku.

Za dodatne poslove iz IT sektora kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Petak, 25.10.2019.