Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.11.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Suradnica / Suradnik u nabavi u IT odjelu

Oglas je istekao
Header

Jer uspjeh možemo ostvariti samo zajedno.

Kao europski tehnologijski koncern za građevinske usluge STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Bez timskog rada - koji nadilazi geografske granice i područja - ovo ne bi bilo moguće. Postanite dio našeg tima!

Servisna tvrtka STRABAG BRVZ d.o.o. bavi se svim središnjim komercijalnim i IT poslovima u koncernu STRABAG SE.

U IT-u vodimo računa o tisućama međunarodnih korisnica i korisnika i pokrivamo cjelokupni spektar IT svijeta. Od razvoja softvera, IT nabave, upravljanja i podrške projektima preko klasičnih IT operacija s vlastitim podatkovnim centrima do međunarodnog Service Desk-a: 400 zaposlenica i zaposlenika u IT-u dnevno optimalno oprema i podržava STRABAG-ove koncernske jedinice. Tražite li novi korak u karijeri u području IT nabave? Iskoristite priliku i postanite dio uspješnog međunarodnog tima u koncernu STRABAG. Naš IT odjel s više od 400 zaposlenica i zaposlenika u znatnoj mjeri sudjeluje u oblikovanju budućnosti građevinske branše i razvija rješenja s ciljem ubrzanja svih građevinskih procesa. Kontinuirano tražimo zaposlenice i zaposlenike koji će jačati naš IT tim i zajedno s nama implementirati inovativni način razmišljanja.

Za sjedište u Zagrebu tražimo Suradnicu/suradnika nabave u IT odjelu.

Suradnikca/Suradnik u nabavi u IT odjelu

(Job-ID: req29434)

Zadaci

Zanima Vas područje IT nabave? Ovdje ste na pravom mjestu!

  • IT-nabava – Uz naš Know How, potrebne alate i procese našim internim korisnicima jamčimo ekonomičnu i pravovremenu opskrbu IT opreme u području hardvera i softvera. Za sve zemlje koncerna preuzimamo cjelokupnu nabavu, obračun i administriranje ugovora. Ophođenje s dobavljačima i internim klijentima naša su jaka strana.
  • Upravljanje licencama – Odgovorni smo za uvođenje, razvoj i implementaciju procesa Upravljanje softverskom imovinom (SAM).

Preduvjeti

  • Ukoliko imate profesionalno iskustvo, radite ili želite raditi u nabavi ili kao upravitelj licencama, posjedujete temeljno komercijalno obrazovanje i odlično znanje njemačkog i engleskog jezika, postanite dio IT svijeta u koncernu STRABAG. Radujemo se Vašoj prijavi!

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da nam svoju potpunu natječajnu dokumentaciju na engleskom i/ili njemačkom jeziku pošaljete putem online obrasca na našoj internetskoj stranici za karijeru karriere.strabag.com najkasnije do 14.11.2019.