TRAŽIŠ POSAO? Izdvojili smo 10 prilika s primanjima i do 10.000 kn!

TRAŽIŠ POSAO? Izdvojili smo 10 prilika s primanjima i do 10.000 kn!

Jedan od lidera među portalima koji nude oglase za zapošljavanje - posao.hr, donosi TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna. 

 

Deceuninck d.o.o., globalno je aktivna tvrtka u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjske podove i ograde, krovne linije i obloge te interijere. Posluje u više od 90 zemalja te zapošljava više od 3.900 djelatnika. Sa svojim uspješnim i mnogobrojnim timom gradi održivi dom za klijente i djelatnike, a kako bi nastavila u tom 'uigranom ritmu', za svoje poduzeće u Hrvatskoj traži nove kolege koji će se pridružiti na pozicijama: prodajni savjetnik (m/ž), radnik u logistici (m/ž), radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž). Mjesto rada su: Strmec Samoborski, Velika Gorica i Dugo Selo. Hrvatska podružnica poduzeća Deceuninck osnovana je 2004. godine, a danas uspješno zapošljava više od 100 djelatnika, koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti. Pridružite se ovom uspješnom timu još danas - provjerite sve raspoložive pozicije i prijavite se putem brze prijave.

 

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutno prodaje u još 8 europskih zemalja, a kako bi u tome i dalje bila uspješna, zapošljava agenta u kontaktnom centru (m/ž). Glavni zadaci na ovoj poziciji uključuju dežurstvo u kontaktnom centru, zaprimanje dolaznih poziva, organizaciju i vođenje slučaja, koordinaciju s partnerima te obračun usluga po radnom nalogu. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 5.000 kn do 8.000 kn. Zasigurno dovoljno razloga za klik!

 

Aluflexpack novi d.o.o., tvrtka kojoj je glavna poslovna djelatnost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, proširuje svoj tim i dodatno zapošljava. Traži više motiviranih inženjera strojarstva (m/ž) za dugoročne izazove u dinamičnom proizvodnom okruženju. Mjesto rada je Zadar, pa ako vam ovo radno mjesto lokacijski odgovara, znate što vam je činiti – prijavite se.

 

Manpower, za klijenta, traži kandidata koji će popuniti poziciju HR administratora (m/ž) u Zagrebu. Posao koji ćete obavljati uključuje koordiniranje poslova vezanih uz kadrovsku administraciju, pripremu i kontrolu podataka za isplatu plaća, elektronsko ažuriranje i registraciju svih promjena na HZMO i HZZO te vođenje evidencije o radnom vremenu. Ako se pronalazite u navedenim zadacima – prijavite se još danas.

 

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju suradnicu u marketingu (m/ž) za renomiranog klijenta u centralnom dijelu Zagreba. Idealan odabir za ovaj posao kreativna je i profesionalna osoba s iskustvom u digitalnom marketingu te s izrazito dobrim znanjem hrvatskog i engleskog jezika. Radi se s vrhunskom kozmetikom i premium međunarodnim brendovima, a plaća koju možete očekivati iznosi oko 7.400 kn. Prijavu možete izvršiti putem gumba 'brza prijava'.

 

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti troje kolega na pozicijama: Junior knjigovođa (m/ž), Junior Online koordinator (m/ž) i agent u rezervacijskom centru. Ako biste voljeli raditi u dinamičnom okruženju hotelijerstva, ova grupacija upravo je ono što tražite. Kliknite na linkprovjerite sve pozicije, kao i uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat (m/ž) za željeno radno mjesto.

 

Tvrtka Ziegler, proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. Trenutno za svoj tim zapošljava referenta nabave (m/ž) u Kutini. Nudi vam se rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, kao i mogućnost stalnog usavršavanja, kreativno radno okruženje i potencijalno zapošljavanje ne neodređeno vrijeme. Dosta motiva za klik i prijavu. Više detalja možete pronaći u natječaju.

 

Manufaktura jedanaest d.o.o. ured je koji pruža kvalitetne usluge računovodstva i savjetovanja po mjeri klijenata. Proširuje svoj tim i pridružuje novog djelatnika na poziciji: voditelj računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je petogodišnje iskustvo rada, s naglaskom na radu u programima „Synesis“ i „e-racuni“, što je svakako prednost prilikom prijave. Traži se točan, pouzdan kandidat koji će proaktivno pristupiti poslu. Ako se prepoznajete u opisu, kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

 

Bubanj-Niskogradnja ima raspisan natječaj za inženjera građevine (m/ž) u Zagrebu. Plaća je poprilično zanimljiva, za kandidata koji ima trogodišnje radno iskustvo, i iznosi – od 9.000 kn do 10.000 kn. Potrebno je da ste ovlašteni voditelj građenja i da imate položen stručni ispit. A ukoliko niste iz Zagreba, poslodavac je voljan osigurati vam stan u kojem ćete boraviti. Zasigurno zanimljiv natječaj, na koji se možete prijaviti do 21.06.

 

Alpha Capitalis d.o.o. zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Bestovju. Za ovaj natječaj potrebno je VSS ekonomskog smjera (poželjno usmjerenje financija i računovodstva), minimalno 10 godina iskustva u računovodstvenim poslovima, a prednost dobivaju kandidati koji imaju iskustvo u proizvodnoj djelatnosti. Komunikativni ste i spremni na kontinuirano profesionalno usavršavanje? Ako ste odgovorili s 'da', onda zasigurno upravo vas traži ovaj poslodavac – prijavite se.

 

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Srijeda, 12.06.2019.