Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.06.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Agent u kontakt centru (m/ž)

Oglas je istekao

Imaš iskustva kao agent u kontakt centru i dobro barataš stranim jezicima? Prijavi se na natječaj i osiguraj si plaću u rasponu 5.000 - 8.000 kuna NETO, ovisno o tvojim skilovima, stečenim kompetencijama i razini poznavanja stranih jezika.


ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u još 8 europskih zemalja, a uskoro uz tvoju pomoć krećemo u osvajanje novih tržišta. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Nama je kontaktni centar srce naše usluge, a brzina i kvaliteta ključni su motivi kao i u odjelu servisne mreže. Ovdje nema spavanja (na poslu, naravno). Radi se u smjenama koje pokrivaju sve dane u godini od 0 – 24 h, čak i kad je na TV-u „Igra prijestolja“! Rastemo iz mjeseca u mjesec i ako tako nastavimo, morat ćemo ili dizati kat na zgradi ili početi zapošljavati jako male ljude :). U našem kontaktnom centru vlada iznimno pozitivna atmosfera, ergonomija rada je vrhunska, a kontaktni centar služi nam kao rasadnik kadrova, tako da ako si talentiran, ambiciozan i marljiv, imaš mogućnost napredovanja.

Opis glavnih zadataka:

  • Dežurstvo u kontaktnom centru
  • Zaprimanje dolaznih poziva od korisnika usluga
  • Organizacija i vođenje slučaja
  • Koordinacija s partnerima i upućivanje naloga za isporuku usluga djelatnicima na terenu
  • Obračun usluga po radnom nalogu i izrada računa

Na kojim jezicima komuniciraju naši agenti?

U našem kontakt centru nalazi se prava mala škola stranih jezika! Komuniciramo s klijentima na hrvatskom, slovenskom, njemačkom, talijanskom, makedonskom i albanskom jeziku. Znaš jedan ili više njih? Što ih više znaš veća ti je plaća! Prijavi se na natječaj i saznaj sve detalje na razgovoru.

Karakteristike prave osobe za nas:

Dobro poznaješ engleski jezik u govoru i pismu te imaš izražene komunikacijske vještine i sklon si timskom radu. Informatički si pismen i imaš organizacijske vještine. Prednost će imati osobe koje imaju iskustvo rada u kontaktnom centru, koje vrlo dobro poznaju prometnice, naselja i geografska obilježja te koje se dobro snalaze u prostoru pomoću digitalnih karti. Poznavanje više stranih jezika dodatna ti je prednost.

Što ti nudimo:

  • Plaću u rasponu od 5.000 – 8.000 kuna NETO
  • Kvalitetan sustav obuke i kontinuirano unaprjeđenje skilova
  • Aktivnu i svakodnevnu podršku kompetentnih voditelja
  • Aktivno povećanje plaće sukladno razvoju i napretku te mogućnost ostvarivanja stimulacija i bonusa
  • Ulaganje u stručne edukacije i usavršavanje poznavanja već naučenih, ali i učenje novih jezika
  • Rad s međunarodnim klijentima
  • Mogućnost dodatne zarade kroz preporuke kupaca za ostale usluge Zubak Grupe (a imamo ih jako puno!)

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata.

Saznaj više o Zubak Grupi na http://www.zubakgrupa.hr/, prijavi se za posao putem linka za prijavu najkasnije do 15.06.2019. i pridruži se našem timu.