Traže se prodajni konzultanti za IP rješenja (m/ž), tehnički direktor (m/ž), UI / UX dizajner (m/ž) i programeri (m/ž) – aplicirajte

Traže se prodajni konzultanti za IP rješenja (m/ž), tehnički direktor (m/ž), UI / UX dizajner (m/ž) i programeri (m/ž) – aplicirajte

Tražite li posao u IT-u, na pravome ste mjestu. Vaš posao.hr donosi novih TOP 10 poslova u IT-u u Hrvatskoj i inozemstvu. Na koji ćete se Vi prijaviti?

Softnet d.o.o. traži prodajnog konzulanta za IP rješenja (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su: raditi na ostvarivanju suradnje s novim klijentima unutar Hrvatske, regije i globalno, pomagati novim i postojećim klijentima u njihovom poslovanju nudeći najbolja i globalno dokazana IP rješenja, provoditi sve prodajne aktivnosti uključujući analizu i razumijevanje potreba klijenta, analizu njihovih trenutnih rješenja i osmišljavanje ponude i ostalo. Od uvjeta je potrebno odlične komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, samostalnost u radu. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

Navigatio Europae d.o.o. zapošljava tehničkog direktora IT nautičke agencije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 23.1. Zadaci radnog mjesta uključuju sudjelovanje u kreiranju vizije i napretka tvrtke, odgovornost za ostvarenje strateških ciljeva u domeni IT nautičkog poslovanja, odgovornost i vlasništvo nad P&L-om tvrtke i njezinim resursima, izrada budgeta i poslovnih planova razvitaka tvrtke i ostalo. Traži se višegodišnje iskustvo na rukovodećim IT pozicijama, višegodišnje iskustvo u IT project managementu, iskustvo u vođenju timova i people managementu, izražena komunikativnost, elokventno izražavanje na hrvatskom i engleskom jeziku u govoru i pismu i ostalo. Prednost je poslovno iskustvo u nautičkom turizmu. Nužno je iskustvo od deset i više godina. Prijavite se na linku.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž), IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) u Bratislavi (Slovačka), SOS Security Analyst  (m/ž) za Slovačku i Belgiju. Prijaviti se možete najkasnije do 6.2. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Aplicirajte.

DignetSoftware u potrazi je za programerom/ developerom za razvoj ERP i eCommerce rješenja u .Net okruženju (m/ž) za rad u Zagrebu i Vinkovcima. U prednosti su osobe s iskustvom u razvoju Microsoft Dynamics NAV-a/BC, koje poznaju C# programiranje, rade ili radili su u razvoju web aplikacija (ASP.Net Web Forms; ASP.Net MVC; ASP.Net Web API; HTML/CSS/JavaScript). Potrebne su dvije godine iskustva, izvrsno govorenje engleskog jezika, a poznavanje njemačkog je prednost. Podržava se zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijavite se.

Plan, obrt za posredovanje pri zapošljavanju u okolici Augsburga zapošljava na poziciji programer robota za zavarivanje (m/ž). Rok prijave je 15.2. Poslodavac nudi posebne pogodnosti besplatnog smještaja, njemačku prijavu, njemačko zdravstveno i mirovinsko osiguranje, dječji doplatak, mogućnost predujma nakon dva radna tjedna, mogućnost napredovanja i ostalo. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi plaću 15.000 kuna. Aplicirajte.

Start Kongresi u potrazi je za tehničarem za audio i video opremu na kongresima (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 27.1. Posao uključuje postavljanje opreme na lokaciji te rad s istom. Rad je terenski, obično po hotelima i ustanovama diljem Hrvatske i okolnih zemalja. Posao je dinamičan, radi se povremeno i radno vrijeme je fleksibilno. Provjerite više i prijavite se ovdje.

Z - EL d.o.o. – Chipoteka traži prodavača (m/ž) u Zagrebu u segmentu IT i AV. Rok prijave je 22.1. Potrebna je srednja stručna sprema elektrotehničkog ili informatičkog smjera, poznavanje IT i AV asortimana robe, prodajne vještine, radišnost, timski rad. Potrebno je znanje engleskog jezika. Prijavite se klikom na link.

Alt digital d.o.o. zapošljava na poziciji UI / UX dizajner (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Radno mjesto uključuje izradu koncepata sučelja za web stranice, aplikacije i druge digitalne proizvode, izradu klijentskih i in-house proizvoda, osmišljavanje koncepata i vizualizaciju projekata, izradu strukture digitalnih proizvoda i kreiranje korisničkog iskustva i ostalo. Potrebni su uvjeti napredno poznavanje Adobe paketa, kreativnost u rješavanju problema, organizacija u vođenju poslova, samostalnost u radu... Traži se jednogodišnje radno isksutvo. Prijavite se na linku.

Brodosplit zapošljava programera (m/ž) za rad u Splitu. Potrebna je završena viša ili visoka stručna sprema studija računarstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje programiranja u C# te poznavanje SQL-a. Traži se točna, organizirana, pedantna, ambiciozna, savjesna osoba. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 17.01.2020.