Traže se dentalni asistent (m/ž), inženjer elektrotehnike (m/ž), voditelj wellness & spa centra (m/ž)

Traže se dentalni asistent (m/ž), inženjer elektrotehnike (m/ž), voditelj wellness & spa centra (m/ž)

Priliku za zaposlenje nude Dentalna poliklinika dr. Jelušić, NetVision, Institut za razvoj obrazovanja, Hotel President Solin i drugi. Provjerite ponudu i ostvarite svoju prijavu još danas

Dentalna poliklinika dr. Jelušić zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) i dentalnog asistenta (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 31.10. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i rad u inovativnom timu. Prijavite se na linku.

Institut za razvoj obrazovanja zapošljava voditelja projekata financiranih sredstvima EU u području obrazovanja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 18.10. Traži se obvezno najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima vezanim uz upravljanje sredstvima EU, napredno znanje hrvatskog i engleskog jezika u pismu i govoru, iskustvo rada u međunarodnim timovima i izvrsne komunikacijske vještine. Prijavite se.

Ziegler zapošljava u Kutini i Zagrebu na pozicijama projektant – konstruktor mehanike (m/ž) te programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž). Uvjeti su radno iskustvo od minimalno dvije godine, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odgovornost i samostalnost u radu te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

NetVision d.o.o. zapošljava sistem inženjera / projektanta sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 3.11. Očekuju se visoka ili viša sprema tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Makpharm d.o.o. traži stručne suradnike (m/ž). Lokacije rada su Zagreb i centralna Hrvatska te Dalmacija. Uvjeti su visoka stručna sprema farmacije, medicine, dentalne medicine ili veterine, iskustvo rada u promociji, vozačka dozvola B kategorije te aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeno vozilo, mobilni uređaj i računalo. Prijavite se.

Hotel President Solin traži voditelja wellness & spa centra (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 19.10. Uvjeti su najmanje pet godina radnog iskustva, sposobnost vođenja tima ljudi, poznavanje luxury spa & wellness standarda, znanje engleskog u govoru i pismu i slično. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta traži rukovoditelja ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada okolica je Zagrebačke županije. Traži se minimalno viša stručna sprema iz društvenih znanosti, minimalno sedam godina radnog iskustva, izvrsne interpersonalne vještine, timski duh, visoka razina odgovornosti i aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijave su otvorene do 8.11. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk, a rok prijave 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu i slično. Aplicirajte ovdje.

ABC Interijer d.o.o. traži prodajnog savjetnika / prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 26.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo na sličnim poslovima, komunikativnost i spremnost za timski rad, dobro poznavanje rada u MS Office paketu. Prijavite se na linku.

Asbisc-Cr d.o.o. traži pojačanje na pozicijama: VAD Key Manager (m/ž), Sales Manager – Volume (m/ž), Product Line Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.10. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 14.10.2020.