Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.12.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Rukovoditelj ljudskih resursa (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
okolica Zagrebačke županije
Rok prijave:
15.12.2020.

Workforce je regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatic regije te dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Tražimo pouzdanog i iskusnog Rukovoditelja ljudskih resursa (m/ž) koji će se svojim vještinama i osobnošću uklopiti u postojeći tim i pružiti potrebnu podršku Upravi, ostalim rukovoditeljima i zaposlenicima kompanije.

Rukovoditelj ljudskih resursa

Lokacija: okolica Zagrebačke županije

Svrha radnog mjesta:

Osigurati usluge ljudskih resursa u svim aspektima i procesima funkcije ljudskih resursa kojima se podupiru poslovni ciljevi organizacije, osiguravajući usklađenost lokalne organizacije sa zakonima te smjernicama i ciljevima Grupe. Pozicija odgovara za sustav i procedure za administrativno upravljanje osobljem.

Opis radnog mjesta:

Stručna znanja i preduvjeti:


Ukoliko ste u navedenom prepoznali izazov za razvoj vlastite karijere i zadovoljavaš navedene uvjete, prijavite se klikom na donji gumb. Kontaktirani će biti samo kandidati koji zadovoljavaju kriterije.

Hvala Vam na prijavi!

Prijava

www.workforce.hr