TOP ponuda poslova za rad u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj, ...

TOP ponuda poslova za rad u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj, ...

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Austrijsko Veleposlanstvo zapošljava na čak 12 pozicija u Austriji. Recepcionar (m/ž), animator (m/ž), slastičar (m/ž), tek su djelić poslovne ponude koja vas očekuje na linku. Iskušajte pravu priliku za sve sezonce i ostale turističke djelatnike, koji i u zimskoj sezoni žele (za)raditi! Ukoliko želite pobliže upoznati poslodavca, posjetite Hotel Academia u Zagrebu, 23. listopada, i pitajte sve što vas zanima. Sretno.

AeroGround München zapošljava na poziciji: Flugzeug Gepäckabfertiger (m/ž), točnije rukovodioca avionske prtljage (m/ž). Dobivate stalni ugovor o radu (izravno zapošljavanje bez agencije), satnicu od 12,5 eura, smještaj u kući, besplatan parking u zračnoj luci, 30 dana godišnjeg odmora i još puno pogodnosti. Prijavite se.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa  sjedištem u Zagrebu i s dugogodišnjom tradicijom, koja danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Zapošljava na 5 pozicija u inozemstvu.Traže se bravar / zavarivač / monter (m/ž), električar / serviser (m/ž), cjevar (m/ž),... Pravovremeno reagirajte, provjerite uvjete natječaja i prijavite se na odabrani.

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima 22 raspisana natječaja za rad u Engleskoj, Irskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj. Traže se: Site Engineer (m/ž), Structural Design Engineer (m/ž)  i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno reagirajte.  

Y-mAbs Therapeutics A/S ima raspisan natječaj na poziciji: Senior Radiochemist (m/ž) u Danskoj (Roskilde). Iskusni će radiokemičar/ka biti odgovoran/a za razvoj i pokretanje novih proizvodnih pogona u istraživačkom centru Risø u Danskoj. Provjerite više detalja o uvjetima i načinu prijave na linku.

888 Spectre, dio je grupe 888, globalnog lidera u industriji internetskih igara s više od 20 godina iskustva. 888 nudi inovativno i vrhunsko iskustvo u internetskim igrama, uključujući kazino, poker, klađenje u sportu i bingo. U Dublinu razvija novu generaciju 888 platforme za sportsko klađenje i zapošljava na poziciji: Python Performance Engineer (m/ž). Prijavite se.

Sveučilišna bolnica Kepler druga je najveća austrijska bolnica s oko 6.500 zaposlenih. Izvrsnom kombinacijom vrhunske medicinske skrbi, njege i budućih istraživanja, razvija pionirsku medicinsku infrastrukturu u Gornjoj Austriji. Zato, u svoj tim pridružuje kvalificiranu medicinsku sestru za kirurško područje u Linzu, u Austriji. Medicinska će sestra biti prisutna na operacijama i na taj će način značajno doprinositi kvalitetnom uspjehu operacije. Za ovaj humani posao u vrhunskoj bolnici, prijaviti se možete putem linka.

Johnson Controls za svoj Enterprise SAP centar traži iskusnog stručnjaka koji bi se pridružio njihovom timu na poziciji:  SAP Technical Architect Manager (m/ž). Odabrana će osoba biti odgovorna za upravljanje, razvoj i održavanje cjelokupne tehničke arhitekture JCI SAP sustava u skladu s JCI politikama te za upravljanje radovima u svim tehničkim područjima Arhitektonskog tima, nadograđujući postojeće i podržavajući nove projekte. Ako ste zainteresirani – aplicirajte.

Eastmen Human Resources BV, za nizozemsko tržište rada, traži kemijskog laboratorijskog tehničara (m/ž), CNC programera (m/ž) i zavarivača (m/ž). Nizozemska nudi odlične uvjete u zapadnoj Europi - mirno, predvidljivo radno okruženje, ugodna susjedstva, zahtjevne poslove s dobrim i modernim strojevima. Stoga, toplo preporučamo da navedene natječaje provjerite i na vrijeme aplicirate.

Meindl ima 8 raspisanih pozicija u Njemačkoj. Traže se, između ostalih, CNC operater (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), lakirer (m/ž). Provjerite uvjete i rokove prijave, kao i kompletnu ponudu poslova.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Četvrtak, 03.10.2019.