TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Belgiji...Prijavite se!

TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Belgiji...Prijavite se!

Raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

House od Jobs zapošljava na 24 pozicije u Njemačkoj, Italiji, Belgiji, Nizozemskoj. Traže se, između ostalih, CNC operater (m/ž), armirač (m/ž), radnik za rukovanje prtljagom u zračnoj luci (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu poslova na linku, odaberite zanimanje prema svojim stručnim kompetencijama i aplicirajte na vrijeme.

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima 18 raspisanih natječaja za rad u Engleskoj i Irskoj. Traže se: Support Pharmacist (m/ž), Electrical Design Engineer (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 14 raspisanih pozicija u Norveškoj.Traže se Cook / Chef (m/ž),Roofer (m/ž),Shuttering Carpenter (m/ž),... Prijave se zaprimaju do 26.09., pa požurite i aplicirajte na željeni natječaj.

RIAdria Works j.d.o.o., agencija je za zapošljavanje, koja za svoje njemačke partnere traži više radnika. Traže se skladištar (m/ž), njegovatelj (m/ž), industrijski izolater (m/ž),... Budući da ovaj poslodavac trenutno ima čak 34 raspisana natječaja, toplo preporučamo da kompletnu ponudu pogledate na linku te se pametno odlučite i prijavite na vrijeme.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG ima 9 raspisanih pozicija u Njemačkoj. Traženi su radnici na pozicijama: bravar (m/ž), pomoćni radnik u građevinskim poslovima (m/ž) i brojni drugi. Tvrtka FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG posreduje u zapošljavanju radnika svih profila u Njemačkoj. Radna mjesta nude se na neodređeno vrijeme, a svim radnicima omogućava se kvalitetan smještaj. Prema iGZ (njemačkom udruženju agencija) proglašeni su najboljom agencijom srednje veličine u Njemačkoj. Vjerujemo da imate dovoljno motiva i povjerenja za prijavu.

Personalverwaltung des Reha-Zentrums Bayerisch Gmain, rehabilitacijski je centar s kapacitetom od 225 kreveta i s fokusom na kardiologiju / angiologiju te gastroenterologiju / onkologiju. Nudi izazovan posao na poziciji: Senior Physician (f/m/d). Uvjete provjerite u oglasu i pravovremeno izvršite prijavu.

IAV ima raspisan natječaj na poziciji: Business Manager * China / Japan u Berlinu. Autonomna vožnja trenutno u svijetu bilježi brzi rast, a upravo će to biti fokus vašeg poslovanja. Sudjelovat ćete u uzbudljivom razvoju inteligentnih funkcija vožnje. Kao poslovni menadžer, optimizirat ćete uvjete za rast prodaje i razvoj projekata na svom tržištu. Ovaj poslodavac se obraća voditeljima, kao i vođama timova i (starijim) voditeljima projekata, te zaposlenicima s odgovarajućim iskustvom, koji slijede svoje ambicije i žele profesionalno rasti. Ako ste to vi – prijavite se.  

Eastmen Human Resources BV, za nizozemsko tržište rada, traži CNC programera (m/ž) i zavarivača (m/ž). Nizozemska nudi odlične uvjete u zapadnoj Europi - mirno, predvidljivo radno okruženje, ugodna susjedstva, zahtjevne poslove s dobrim i modernim strojevima. Stoga, toplo preporučamo da navedene natječaje provjerite i na vrijeme aplicirate.

Sveučilišna bolnica Kepler druga je najveća austrijska bolnica s oko 6.500 zaposlenih. Izvrsnom kombinacijom vrhunske medicinske skrbi, kompetentne njege i budućih istraživanja te podučavanja, razvija pionirsku medicinsku infrastrukturu u Gornjoj Austriji. Zato, u svoj tim pridružuje kvalificiranu medicinsku sestru za kirurško područje. Kao certificirana kirurška medicinska sestra bit ćete prisutni na operacijama i na taj način značajno ćete doprinositi kvalitetnom uspjehu operacije. Za ovaj humani posao u vrhunskoj bolnici možete se prijaviti putem linka.

AVL, najveća svjetska neovisna tvrtka za razvoj, simulaciju i testiranje pogona za osobne automobile, teretna vozila i velike motore, zapošljava na poziciji: Senior Development Engineer (m/ž) u Grazu.  Ako imate završen Fakultet strojarstva, deset godina iskustva u traženom području, opsežno znanje iz termodinamike, a krasi vas samopouzdanje, proaktivan osobni angažman, kompetencija za rješavanje problema te tečno govorite i pišete engleski jezik, onda je zasigurno ovo vaša prilika za karijerni rast. Poslodavac nudi godišnju plaću od impresivnih pola milijuna kuna i brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, prijavite se već danas, jer ovakva se prilika ne pruža svaki dan.  

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Utorak, 17.09.2019.