TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Crnoj Gori...Prijavite se!

TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Crnoj Gori...Prijavite se!

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

SGG traži KV soboslikara (m/ž) za radove na renoviranju građevinskih objekata u Münchenu. Poslodavac svojim radnicima osigurava smještaj u dvokrevetnim sobama u komfornim stanovima, s televizijom, internetom i podnim grijanjem te s luksuzno uređenim kupaonicama. Potrebno vam je petogodišnje radno iskustvo, samostalnost u radu i vozačka dozvola B kategorije. U obzir dolaze samo ozbiljne osobe s namjerom dugoročnog zaposlenja. Ako ste to vi, aplicirajte.

MILO Industriemontagen GmbH, montažna je firma osnovana 1994. godine u Berlinu. Bavi se kotlogradnjom, remontima elektrana, rafinerija i industrijskim postrojenja. U svoj tim pridružuje novog člana na poziciji: zavarivač (m/ž). Posebne pogodnosti poslodavca obuhvaćaju stalno zaposlenje, puno penziono i socijalno osiguranje, plaćen terenski dodatak i prekovremeni rad po njemačkom zakonu (noćni rad, vikendi, praznici), pokrivene putne troškove te plaćeni odmor od 26 radnih dana u godini. Imate li tri godine iskustva? Prijavite se.

AeroGround München zapošljava na poziciji: Flugzeug Gepäckabfertiger (m/ž), točnije rukovodioca avionske prtljage (m/ž). Dobivate stalni ugovor o radu (izravno zapošljavanje bez agencije), satnicu od 12,5 eura, smještaj u kući, besplatan parking u zračnoj luci, 30 dana godišnjeg odmora i još puno pogodnosti. Prijavite se.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa  sjedištem u Zagrebu i s dugogodišnjom tradicijom, koja danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Zapošljava na 5 pozicija u inozemstvu.Traže se bravar / zavarivač / monter (m/ž), električar / serviser (m/ž), cjevar (m/ž),... Pravovremeno reagirajte, provjeriteuvjete natječaja i prijavite se na odabrani.

Baier GmbH zapošljava na poziciji: CNC Fräser/in u mjestu Bruck/Mur, u Austriji. Možete očekivati modernu i rastuću tvrtku s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji strojnih dijelova, alata za termoformiranje, oblikovanja i oblikovanja alata. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju zanimljivo polje rada u atraktivnom radnom okruženju te dobru radnu atmosferu u mladoj ekipi. Prijavite se.

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, trenutno je u potrazi za 12 zaposlenika u Njemačkoj. Traže se: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž) i brojni drugi zaposlenici. S 18 ureda u Njemačkoj i s više od 2.000 redovito zaposlenih, König je vodeći ponuđač profila i usluga na europskom tržištu. Imate ih priliku i upoznati, budući da održavaju intervjue u Zagrebu (shopping centar „Arena Centar“) 07.09. i 14.09., pa ako želite biti dio ovog tima provjerite sve raspoložive natječaje i izvršite prijavu!

apm Personal-Leasing GmbH, ekspert za regrutiranje kvalificiranog osoblja iz područja logistike, autoindustrije, proizvodnje, gradnje, strojarstva te inženjerstva,zapošljava na 5 pozicija u Njemačkoj.Traže se monter (m/ž), elektroinstalater (m/ž), grafički tehničar / djelatnik za offset tisak (m/ž) i drugi djelatnici. Ako vas zanimaju brojne pogodnosti koje ovaj poslodavac nudi, svakako provjerite sve raspoložive natječaje i aplicirajte na onaj u koji se najbolje uklapate.

General Electric zapošljava na poziciji: Wind Turbine Field Technician (m/ž) u Podgorici, u Crnoj Gori.
Ako ste stručno osposobljeni u sektoru elektrotehnike (električar, elektroenergetski sustav, mehatronski inženjer), poznajete MS Office operativni sustav. Imate visok stupanj svijesti o kvaliteti - izvrsne vještine pronalaženja i dijagnosticiranja te otklanjanja kvarova. Ako uz sve navedeno imate sposobnost rada na visinama i na visokom ste nivou tjelesne kondicije te volite putovanja, ovo je prilika za vas. Prijavite se.

Starboard Cruise Services Ltd ima dvije raspisane pozicije na luksuznim putničkim brodovima. Traže se: prodavač – Shop Assistant (m/ž) i poslovođa – Shop Manager (m/ž). Razgovori se odvijaju u Rijeci, Zagrebu, Splitu. Poslodavac osigurava smještaj, hranu, osiguranje na brodu, dobru zaradu, putovanje brodom po cijelom svijetu. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za klik i prijavu.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru, nudi zaposlenje na 5 pozicija u Njemačkoj. Kadrovi koji su potrebni ovom poslodavcu uključuju radne pozicije: električara (m/ž), montera instalacija (m/ž), zvarivača TIG/WIG 141 (m/ž) i brojnih drugih. Provjerite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 11.09.2019.