Tko se na vrijeme prebaci na online mode, mogao bi spasiti 'živu glavu'

Tko se na vrijeme prebaci na online mode, mogao bi spasiti 'živu glavu'

Zatvaranje dvorana za vježbanje zbog pandemije imat će snažne financijske posljedice na posao koji po prirodi nije visoko profitabilan i likvidnost ovisi isključivo o prometu.

Tko se na vrijeme prebacio na online mod, možda spasi živu glavu i premosti period lockdowna. Jelena Skender, osnivačica jarunske Vježbaonice s online treninzima uživo krenula je već prošle godine, tako da se ovo rješenje u periodu koronavirusne hibernacije pokazalo jedinim logičnim rješenjem za nastavak poslovanja.

“Interes je svakog dana sve bolji, ljudima danas više nego ikada trebaju sadržaji koji će ih odvratiti od loših vijesti...”, kaže Skender, koju se ovih dana može pronaći na Facebook grupama.

Dvaput tjedno

Za Poslovni dnevnik otkriva kako planira premostiti ovu krizu.

“Online treninzi preslika su fizičkih treninga koji su se održavali u Vježbaonici, pristup vježbačima, motivacija te usmjerenost na pravilno izvođenje pokreta ostali su isti”, pojašnjava Skender.

Prije ove krize Vježbaonica je sa stažom od osam godina rada bila u poslovnom usponu, s porastom broja klijenata i potražnje, razvojem segmenta fizioterapije, s planovima za otvaranje još jednog prostora u centru…

“Ovo je jedan potpuno nov izazov, ne samo u vođenju treninga već i u vođenju poslovanja. Tako na to gledam kao na mogućnost proširenja poslovanja. Javlja nam se mnogo ljudi iz cijele Hrvatske, vježbači iz Dubrovnika, Rijeke i Slavonije vježbaju s nama.

Izvući najbolje

Puno toga možemo poduzeti da izvučemo najbolje iz ove situacije.

Jelena Skender je u kontaktu i s mlađim kolegama poduzetnicima koji se slažu da je ovo koncept budućnost, kako na razini informacija koje pruža, načina razmišljanja o vježbanju, online vježbanja.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 01.04.2020.