Stimulativna primanja u IT industriji – prijavite se

Stimulativna primanja u IT industriji – prijavite se

Provjerite ovotjednu ponudu poslova u IT-u! Nude se stimulativna primanja, bonus dobrodošlice i rad od kuće.

Sedam IT zapošljava na novim pozicijama: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Philips zapošljava Consumer Operations Specialist-a (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 29.3. Potrebna je viša stručna sprema, dvije do tri godine relevantnog iskustva u korisničkoj službi, sposobnost odgovaranja na korisničke prigovore i zahtjeve, odlična usmena i pismena komunikacija, dobre organizacijske vještine. Potrebno je napredno korištenje MS Office-a i dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Transcom traži agenta u službi za korisnike – njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.4. Poslodavac nudi početnu plaću od 7.714 kuna bruto, plaćen prijevoz u iznosu 400 kn neto i bonus dobrodošlice od 3.000 kuna neto. Potrebno je znanje njemačkog jezika na razini C1 u pisanju i govoru, znanje engleskog jezika na B1 razini, osnovno korištenje MS Office paketa, brzina i točnost u tipkanju, izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine, učinkovita pisana i verbalna komunikacija. Aplicirajte.

NetVision traži sistem inženjera/ projektanta sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 30.3. Posao se sastoji od planiranja, organizacije i izvođenja poslova implementacije mrežnih uređaja. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema. Prijavite se na linku.

Soma Tech traži pojačanje: IT-Berater (m/ž), Senior Serverentwickler .NET C# (m/ž), Junior Server Entwickler .NET C# (m/ž), Senior Front End Softwareentwickler WPF .NET C (m/ž), Software Architekt (m/ž). Prijave za ove poslove u Njemačkoj otvorene su do 16.4. Provjerite uvjete poslova i aplicirajte ovdje.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu i Zagrebu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Data Center Design Manager (m/ž) u Parizu, Francuska te Planner (m/ž) u gradu Lulea u Švedskoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i relevantno iskustvo. Rok prijave je 7.4. Aplicirajte na linku.

MusiX AG zapošljava na poziciji Rockstar Java Developer - remotely, longterm (m/ž). Rok prijave je 25.3. Posao se odvija iz udobnosti svog doma. Traži se nekoliko osoba za rad. Nudi se podrška međunarodnog tima, izazovi, kompetitivna plaća. Potrebna je osoba koja voli analizirati, dizajnirati, implementirati i optimizirati software. Očekuje se iskustvo u Java software developmentu, strast za radom, kreativnost. Aplicirajte.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Delivery Manager-e (m/ž) u Zagrebu. Traži se više izvršitelja. Rok prijave je 7.4. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, a traži se petogodišnje iskustvo u sličnim poslovima u ICT industriji te trogodišnje iskustvo u vođenju projekata. Poželjan je project management certifikat. Očekuje se izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Pliva zapošljava na poziciji viši razvojni inženjer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 31.3. Traži se visoka stručna sprema, napredno poznavanje PHP-a, dobro razumijevanje backend/ frontend web tehnologija, iskustvo stečeno u razvoju web rješenja u Linux okruženju, poznavanje arhitekture i općenito baza podataka uz znanje rada u SQL, iskustvo sa sustavima za upravljanje verzijama. Aplicirajte ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 20.03.2020.