Radne snage traže Philips, Digitalni klik, NetVision i ostali!

Radne snage traže Philips, Digitalni klik, NetVision i ostali!

Zanima vas IT industrija? Što čekate! Pogledajte ovu ponudu poslova i aplicirajte

Philips zapošljava Consumer Operations Specialist-a (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 29.3. Potrebna je viša stručna sprema, dvije do tri godine relevantnog iskustva u korisničkoj službi, sposobnost odgovaranja na korisničke prigovore i zahtjeve, odlična usmena i pismena komunikacija, dobre organizacijske vještine. Potrebno je napredno korištenje MS Office-a i dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se.

NetVision traži sistem inženjera/ projektanta sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 30.3. Posao se sastoji od planiranja, organizacije i izvođenja poslova implementacije mrežnih uređaja. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema. Prijavite se na linku.

ING Österreich zapošljava agile Java Developer-a (m/ž) u Beču, Austrija. Rok prijave je 20.3. Potrebna je visoka edukacija s fokusom na računalnu znanost, računalnu informatiku, softwerski inženjering i ostalo. Traži se i profesionalno iskustvo kao software developer (m/ž), znanje o Java-i i profesionalno razumijevanje arhitekture i dizajna. Potražite detalje ovog posla i prijavite se.

VuMedi traži novo radno osoblje u Zagrebu: General Manager (m/ž), Business Development Coordinator (m/ž), Sales Development Coordinator (m/ž), Customer Success Coordinator (m/ž), Content Coordinator (m/ž). Za poslove je potrebno napredno poznavanje rada na računalu, aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu i relevantno radno iskustvo. Aplicirajte najkasnije do 20.3.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Delivery Manager-e (m/ž) u Zagrebu. Traži se više izvršitelja. Rok prijave je 19.3. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, a traži se petogodišnje iskustvo u sličnim poslovima u ICT industriji te trogodišnje iskustvo u vođenju projekata. Poželjan je project management certifikat. Očekuje se izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu i Zagrebu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer  (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su izrada kontrolnih programa za automatsko upravljanje procesima, puštanje u pogon i optimiranje procesa. Potrebno je iskustvo u programiranju i poznavanje stranih jezika (engleski i njemački jezik). Nužna su povremena putovanja u inozemstvo. Rok prijave je 22.3. Prijavite se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Data Center Design Manager (m/ž) u Parizu, Francuska te Planner (m/ž) u gradu Lulea u Švedskoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i relevantno iskustvo. Rok prijave je 7.4. Aplicirajte na linku.

Digitalni klik d.o.o. zapošljava Frontend Developera (m/ž) i Mid/ Senior .NET developera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 18.3. Poslodavac nudi bonuse, parkirno mjesto, brojne beneficije. Aplicirajte putem linka.

zooplus Polska Sp. z o.o. traži Online Marketing Specialista (SEO, SEM) – Croatian Speaker (m/ž). Lokacije rada su Beč, Austrija i Krakov, Poljska. Prijave su otvorene do 22.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, mogućnost za interpretiranjem podataka i raznih trendova, odlične komunikacijske vještine. Iskustvo u e – commerce-u donosi prednost. Potražite više i aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 13.03.2020.