Rad od kuće uz primanja do 4.000 eura? Zaposlite se u IT - u

Rad od kuće uz primanja do 4.000 eura? Zaposlite se u IT - u

Donosimo izbor TOP poslova u IT-u samo za vas! Na koji ćete se prijaviti

Apsolon d.o.o. zapošljava savjetnika u timu za digitalni konzalting (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 13.9. Uvjet je relevantno profesionalno iskustvo u radu s digitalizacijom, digitalnom transformacijom optimizacijom procesa i slično. Potrebne su napredne komunikacijske, prezentacijske i društvene vještine. Aplicirajte.

Intralot traži sistem administratora – Linux (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.9. Prednost donose poznavanje VMware tehnologija, Docker-a, Kubernetes-a, razumijevanje rada mrežne opreme. Uvjeti su barem dvije godine radnog iskustva u administraciji GNU / Linux operacijskih sustava te sposobnosti rješavanja problema. Provjerite više i prijavite se ovdje.

Digitalni klik d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: Senior Cloud Developer (m/ž), DevOps Engineer (m/ž) i Mid / Senior .NET developer (m/ž). Poslodavac nudi rad u novom i modernom okruženju s najnovijim platformama i alatima, profesionalni rast i razvoj, edukacije i seminare. Aplicirajte.

Meritum Soft d.o.o. zapošljava Android Developer-a (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 16.9. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog područja, minimalno dvije godine radnog iskustva na traženim poslovima, razumijevanje procesa softvera, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, timski rad, odgovornost u radu te sposobnost analize i rješavanja problema. Aplicirajte.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Lokacije rada su Pula i Rijeka, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Swiss Digital AG zapošljava na poziciji Angular frontend developer (m/ž). Lokacije rada su Osijek, Varaždin i Zagreb, a rok prijave 11.9. Uvjeti su minimalno dvije godine iskustva u web development-u. Poželjno je znanje njemačkog jezika i iskustvo rada na međunarodnim projektima. Prijavite se.

Pliva traži koordinatora digitalnih platformi (m/ž) i analitičar u Centru financijskih aktivnosti (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 9.9. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili tehničkog usmjerenja. Provjerite više i aplicirajte na linku.

Dekra za potrebe klijenta zapošljava Mid – Senior Android Developera (m/ž). Mjesto rada je Velika Gorica, a rok prijave 14.9. Potrebno je minimalno dvije ili tri godine rada s Android SDK tehnologija. Poželjno je iskustvo rada s popratnim tehnologijama XML, JSON, REST, RxJava, Kotlin. Prijavite se.

Strabag zapošljava na pozicijama: Mitarbeiten IT Servicedesk (m/ž), Mitarbeiter internationale Client – Software – Bereitstellung (m/ž), Senior Software Developer (m/ž), Suradnik u IT odjelu i telekomunikacijama (m/ž), Mitarbeiter im Bereich IT – Einkauf (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Provjerite uvjete i prijavite se na linku.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 30.9. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 04.09.2020.