Primanja od 11.000 kuna nadalje – TOP poslovi u IT-u

Primanja od 11.000 kuna nadalje – TOP poslovi u IT-u

Croatia Airlines d.d.. Pliva, Manpower i ostali traže nove radne snage! Vaš posao.hr donosi novi pregled poslova u IT-u

Croatia Airlines d.d. traži specijalista informacijskih sustava (m/ž) u Zagrebu. Aplicirajte najkasnije do 27.2. Poslodavac nudi službeni mobitel, fleksibilno radno vrijeme i povoljnije zrakoplovne karte. Traži se visoka ili viša stručna sprema tehničkog, prirodoslovnog ili drugog odgovarajućeg (informatičkog) smjera. Aplicirajte.

ING Österreich zapošljava agile Java Developer-a (m/ž) u Beču, Austrija. Rok prijave je 20.3. Potrebna je visoka edukacija s fokusom na računalnu znanost, računalnu informatiku, softwerski inženjering i ostalo. Traži se i profesionalno iskustvo kao software developer (m/ž), znanje o Java-i i profesionalno razumijevanje arhitekture i dizajna. Potražite detalje ovog posla i prijavite se.

Corporate Rates Club Service d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na poziciji: Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer Web Application (m/ž) u Zagrebu. Nude se iznadprosječne plaće od 9.000 i 11.000 kuna nadalje. Traži se napredno znanje na računalu, služenje engleskim jezikom, preferiraju se kandidati s njemačkim jezikom. Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži IT stručnjaka za razvoj aplikacija na Salesforce platformi (m/ž) u Zagrebu. Prijavite se najkasnije do 27.2. Glavni zadaci su unapređivanje i održavanje postojećih globalnih sustava, predlaganje poboljšanja na Salesforce platformi radi ostvarivanja zahtjeva poslovanja, rješavanje složenih korisničkih zahtjeva, evidentiranje i aktivan doprinos u unaprjeđenju funkcionalnosti sustava. Obavezno je iskustvo s JavaScript programskim jezikom, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, spremnost na rad u internacionalnom timu te je poželjno tehničko znanje i iskustvo u radu sa Salesforce platformom i Front-End razvoju. Prijavite se.

Mediji-sve O d.o.o. traži Client Services Assistant-a (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.2. Glavne odgovornosti radnog mjesta su plan, izvedba i analiza akvizicije Pickbox korisnika kroz dostupne marketinške kanale, tehnička i korisnička podrška korisnicima kroz e-mail, korisnička administracija za posebne ponude i kampanje, kreiranje i ažuriranje sadržaja na marketinškim web stranicama i ostalo. Potrebno je znanje engleskog jezika, tehnička potkovanost, napredno znanje rada u Office programima, rad u Wordpressu i Mailchimpu. Aplicirajte putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Data Center Design Manager (m/ž) u Parizu, Francuska te Planner (m/ž) u gradu Lulea u Švedskoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i relevantno iskustvo.Rok prijave je 8.3. Aplicirajte na linku.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Delivery Manager-e (m/ž) u Zagrebu. Traži se više izvršitelja. Rok prijave je 19.3. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, a traži se petogodišnje iskustvo u sličnim poslovima u ICT industriji te trogodišnje iskustvo u vođenju projekata. Poželjan je project management certifikat. Očekuje se izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Manpower za klijenta zapošljava agenta u Odjelu tehničke podrške (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.3. Posao obuhvaća svakodnevnu komunikaciju s korisnicima, rješavanje tehničkih poteškoća vezanih za proizvode i usluge tvrtke, podršku postojećim korisnicima. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poželjno tehničkog usmjerenja, spremnost na rad u dinamičnom okruženju, proaktivnost i orijentiranost na prodajne rezultate. Poslodavac nudi stimulirajući dvostruki mjesečni bonus, mogućnost napredovanja i usavršavanja te plaćene edukacije i mentorstvo. Prijavite se klikom na link.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer  (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su izrada kontrolnih programa za automatsko upravljanje procesima, puštanje u pogon i optimiranje procesa. Potrebno je iskustvo u programiranju i poznavanje stranih jezika (engleski i njemački jezik). Nužna su povremena putovanja u inozemstvo. Prijavite se putem linka.

Trilix d.o.o. traži nove radne snage na poziciji DevOps inženjer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Uvjeti su iskustvo u radu s bazom podataka (MS SQL server), poznavanje Apache Tomcata tehmologija. Prednost donosi iskustvo u održavanju Microsoft Windows tehnologija, poznavanje Nagios-a i Azure-a. Nude se stimulativna primanja.  Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 21.02.2020.