Primanja i do 15.000 kn! Provjerite tko sve zapošljava u inozemstvu

Primanja i do 15.000 kn! Provjerite tko sve zapošljava u inozemstvu

Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Bluebird iz Velike Britanije potražuje medicinske sestre/njegovatelje/'live in' njegovatelje (m/ž).  Nude vam se poslovi patronaže, obilazak pacijenata u njihovim domovima, život s njima 24 sata, posao u uredu poslodavca ili ponuda za Više njegovatelje (za medicinske sestre). Razmatrat će se prijave osoba s iskustvom, završenom medicinskom školom ili osoba različitih zanimanja, ali sa završenim tečajem u Velikoj Britaniji. Možete ostvariti veliku mogućnost napredovanja, te mjesečna primanja od impresivnih 15.000 kn! Planirate li rad u inozemstvu? Ovo je odlična prilika -  klik na prijavu.

Kvik GmbH zapošljava električara (m/ž) u Njemačkoj. Osnovna odgovornost na ovom poslu obuhvaća izradu kućnih i industrijskih instalacija. Preporuča se znanje njemačkog jezika, dvogodišnje radno iskustvo, završena srednja škola elektro struke te iskustvo na poslovima elektroinstalacija. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

Beson Distributie B.V. ima raspisan natječaj za poziciju: mail and parcel delivery carrier (m/f) u Amsterdamu/Rotterdamu. Ako imate minimalno 20 godina, komunikativni ste i odlično se snalazite u govoru i pisanju na engleskom jeziku, a krasi vas i visoka razina organiziranosti – vi ste idealni kandidat/kandidatkinja. Provjerite što ćete točno raditi i aplicirajte u roku.

Elektra inženjering d.o.o., tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na području elektroinstalacija, zbog povećanog obujma posla zapošljava električare/elektromontere za rad u Njemačkoj. Od vas se očekuje znanje engleskog jezika, iskustvo u izvođenju elektroinstalacija jake i slabe struje, dvogodišnje radno iskustvo, pouzdanost i točnost. Poslodavac vam osigurava stimulativna primanja, prijevoz i komforan smještaj, kao i mogućnost napredovanja. Odlični motivi za klik i prijavu!

Eastmen Human Resources BV nudi zaposlenje na čak 7 pozicija u Utrechtu, u Nizozemskoj. Mehaničar (m/ž), CNC programer (m/ž), kemijski laboratorijski tehničar (m/ž), tek su mali dio ponuđenih radnih mjesta. Provjerite ih sve na linku i izvršite prijavu u roku.

House of Jobs, agencija specijalizirana za zapošljavanje na njemačkom, hrvatskom odnosno europskom tržištu rada,za potrebe svog partnera traži kandidate za 21 radno mjesto! Traže se medicinske sestre (m/ž), armirači (m/ž), kuhari u hotelu (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Svojim kandidatima pružaju profesionalnu podršku tijekom cijelog selekcijskog procesa. Provjerite sve raspoložive pozicije na linku i aplicirajte.

Tempus Octo d.o.o., tvrtka koja se bavi poslovima ustupanjem radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova, ima nekoliko raspisanih pozicija za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Traženi su kadrovi, između ostalih, pomoćna njegovateljica za starije i nemoćne (m/ž), zavarivač (m/ž), stolar / tesar (m/ž). Ukoliko smo vas zainteresirali s ponuđenim radnim mjestima, provjerite koji se još poslovi kriju na linku i aplicirajte u roku.

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 14 raspisanih pozicija u Norveškoj.Traže se Cook / Chef (m/ž),Roofer (m/ž),Painter / Maler (m/ž),... Prijave se zaprimaju do 22.06., pa požurite i aplicirajte u kratkom vremenskom roku.

AeroGround Flughafen München GmbH vodeća je tvrtka na području usluga u zračnoj luci, u Münchenu. Za svoj tim traži motivirane, predane i fleksibilne zaposlenike (m/ž/o) za rukovanje prtljagom. Vaši zadaci uključivat će utovar i istovar kolica za prtljagu, prijevoz prtljage, znanje njemačkog jezika i spremnost na smjenski rad, kao i na rad nedjeljom i državnim praznicima. Prijavite se u u roku.           

Personaldienst d.o.o., specijalist za privremeno zapošljavanje i zapošljavanje s ciljem uspostavljanja uspješnih i dugoročnih suradnji, nudi zaposlenje na 3 radna mjesta u Njemačkoj. Traže se djelatnik na razvrstavanju, utovaru i istovaru prtljage na zračnim lukama (m/ž), CNC operater (m/ž) i bravar/zavarivač (m/ž). Ako ste pouzdani kandidat za odabranu poziciju, ispitajte uvjete natječaja i u roku se prijavite.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 12.06.2019.
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare