Prijavite se na poslove u ugostiteljstvu i turizmu: smještaj i hrana osigurani

Prijavite se na poslove u ugostiteljstvu i turizmu: smještaj i hrana osigurani

Posla uvijek ima na posao.hr-u! Traže se kuhari (m/ž), konobari (m/ž), Sandwich Artisti (m/ž), suradnici u turističkim agencijama (m/ž)...

Globus Exclusive d.o.o. u potrazi je za kuharom/ šefom kuhinje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 19.3. Uvjeti su srednja stručna sprema, najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, temeljito poznavanje nacionalne i internacionalne kuhinje, iskustvo u vođenju tima. Nudi se dodatna edukacija i rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se putem linka.

Sub Rosa d.o.o traži referenta za iznajmljivanje vozila (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.3. Potrebni su uvjeti poznavanje rada na računalu, posjedovanje vozačke dozvole minimalno dvije godine, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a  poželjno je iskustvo rada u rent a car poslovnici. Postoji mogućnost mjesečne stimulacije ovisno o prodaji. Prijavite se.

Torte i to traže konobara (m/ž) i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.3. Aplicirajte.

Subway Hrvatska zapošljava Sandwich Artista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi mogućnost za napredovanje, fleksibilno radno vrijeme, team building-e, obuku, popuste, isplate božićnica i uskrsnica. Očekuje se pouzdanost, profesionalno ponašanje, odgovornost, samostalnost, održavanje čistoće. Prijavite se na linku.

Istria home d.o.o. zapošljava na poziciji suradnik u rezervacijskom odjelu turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Labin. Prijavite se najkasnije do 21.3. Glavni zadaci su unos novih kapaciteta u bazu podataka, primanje rezervacija za smještajne kapacitete, odgovaranje na telefonske pozive i e-mailove stranim i domaćim klijentima, pomaganje contracting manageru u administrativnim poslovima i organizaciji fotografiranja objekta. Prijavite se.

Click and book j.d.o.o. traži pojačanje na poziciji Overseas representative (m/ž) u Istri. Rok prijave je 1.4. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Traži se snažna usmjerenost na detalje, fleksibilnost i sposobnost brzog reagiranja. Aplicirajte na linku.

Hotel Turopolis d.o.o. u potrazi je za konobarem (m/ž) u Velikoj Gorici. Rok prijave je 3.4. Nudi se početna plaća od 5.000 kuna, ovisno o znanju i iskustvu kandidata. Traži se minimalno jednogodišnje radno iskustvo, komunikativnost i vedrina. Prijavite se ovdje.

Tvrtka capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft zapošljava kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 21.3. Potrebno je znanje njemačkog jezika i radno iskustvo u struci. Prijavite se putem linka.

Sunny Day Plus traži domaćicu u kući za iznajmljivanje (m/ž). Mjesto rada je Rovinj. Posao obuhvaća doček gostiju, spremanje, čišćenje apartmana u kući za smještaj gostiju. Poslodavac nudi odličnu plaću i stimulaciju. Osiguran je besplatan smještaj u vlastitiom apartmanu i plaćen je trošak prehrane. Prijavite se putem linka.

Ildaks d.o.o. traži konobara (m/ž) u mjestu Strmec Samoborski. Rok prijave je 2.4. Radno mjesto obuhvaća pripremu i posluživanje toplih i hladnih pića, izdavanje računa i obračun blagajne, kontrolu zaliha i naručivanje robe. Prijaviti se možete ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 13.03.2020.