Prijavite se na poslove diljem Hrvatske – osigurana kompetitivna primanja i participacija u troškovima stanovanja

Prijavite se na poslove diljem Hrvatske – osigurana kompetitivna primanja i participacija u troškovima stanovanja

Poslodavci zapošljavaju na pozicijama Recruitment Consultant (m/ž), Junior sales representative B2B (m/ž), Accountant (m/ž) itd diljem Hrvatske. Prijavite se još danas!

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljavaju tehničkog komercijalista – agronomija (m/ž) na području Slavonije. Rok prijave je 12.4. Posao obuhvaća ugovaranje i organiziranje suradnje proizvodnje žitarica i uljarica te prodaja inputa, obilaženje ugovorene proizvodnje i savjetovanje proizvođača/ poljoprivrednika i slično. Poslodavac pruža stalan posao, izvrsne uvjete i službeni automobil, organizirane edukacije i slično. Potrebna je komunikativna i samostalna osoba, nekonfliktna, korektna, odgovorna, profesionalna i ljubazna. Prijavite se.

Immofinanz zapošljava na poziciji Accountant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u samostalnom radu, visoka edukacija u financijama/ računovodstvu, odlične organizacijske vještine i detaljiziranost, sposobnost samostalnog rada i rada pod pritiskom. Aplicirajte ovdje.

Medika d.d. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Aplicirati možete najkasnije do 6.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, tri do pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima, usmjerenost na visoke standarde u poslu i skolonost timskom radu. Očekuje se poznavanje računovodstvenih standarada i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

CadCam traži pojačanja na pozicijama: Senior Account Manager (m/ž) i konzultant za digitalnu transformaciju u industriji (m/ž). Rok prijave je 13.4. Mjesto rada je Zagreb, odnosno po potrebi regija. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u industriji, strojarstvu, elektrotehnici, IT-u ili slično. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz atraktivnu zaradu, profesionalnu edukaciju i usavršavanje, suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima softvera za digitalnu transformaciju. Prijavite se putem linka.

Romana d.o.o. zapošljava u Makarskoj: voditelj tehničke službe i održavanja (m/ž), voditelj IT-a (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 11.4. Poslodavac pruža zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka, iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Tei – MC Zagreb d.o.o. zapošljava servisera građevinskh strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme / Sales Manager-a (m/ž). Rad se odvija u cijeloj Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 23.4. Uvjeti su obrazovanje strojarskog ili elektrotehničkog usmjerenja, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje osnova informatike, poznavanje engleskog jezika, komunikacijske sposobnost i ljubaznost. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. traži marketing manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 6.4. Traži se iskusna, kreativna, analitična, visoko motivirana i fleksibilna osoba. Uvjeti su iskustvo u odjelu marketinga minimalno dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, a posebice engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

Arena bet zapošljava financijskog direktora (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.4. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema smjera financije ili računovodstvo, minimalno petogodišnje iskustvo rada na vodećim pozicijama u financijskom poslovanju, odlično poznavanje računovodstva, oporezivanja i financija te iskustvo u rukovođenju i obučavanju tima. Poslodavac osigurava službeno prijenosno računalo i mobitel, stimulativna primanja te priliku za profesionalni razvoj. Prijavite se na linku.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 01.04.2021.