Poslovnjaci u 2022. ponovo na startu u lovu na titulu hrvatske najfit kompanije

Poslovnjaci u 2022. ponovo na startu u lovu na titulu hrvatske najfit kompanije

• najveće poslovno okupljanje B2Run nakon dvije godine izbivanja najavljuje povratak
• zaposlenici hrvatskih tvrtki, obrta, udruga i institucija trčat će u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu

Nakon dvije godine izbivanja, B2Run najavljuje novu sezonu poslovnih utrka, koje će se održati od svibnja do rujna 2022. godine u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

B2RunSerija utrka, pokrenuta je 2015. godine s namjerom intenziviranja neformalne interne komunikacije i promocije kretanja među zaposlenicima. U nekoliko je godina od 1.000 sudionika izrasla u događaj koji okuplja 11.000 zaposlenika hrvatskih kompanija i time potvrdila kolika je potreba i interes zaposlenika za neformalnim formatom druženja i lovom na titulu hrvatske najfit kompanije, koju su u 2019. odnijele tvrtke poput Rimac automobila, GRAWE Hrvatska, KD Vodovoda i kanalizacije Rijeka, Optike Anda, ali i mnoge druge.

Trčat će se tradicionalno, u četiri hrvatska grada: Splitu 19. svibnja, Rijeci 2. lipnja, Osijeku 30. lipnja i završno u Zagrebu 15. rujna 2022. u skladu s aktualno važećim epidemiološkim mjerama. Pravo sudjelovanja imaju svi zaposlenici tvrtki, obrta, udruga i institucija koji su željno iščekivali nove termine i prepoznali važnost druženja zaposlenika i promicanja zdravih navika u poslovnom okruženju.

Usprkos dvogodišnjoj stanci za potpun ugođaj pobrinut će se i partneri utrke GRAWE, Hervis, Heineken i Garmin, a od ove godine priključuje im se i tvrtka disqourse. Svi partneri sudionicima u novoj sezoni najavljuju pregršt iznenađenja.

Svaka utrka trčat će se pet kilometara, a cilj je dobro se zabaviti, družiti i povezati s kolegama:icama kako iz vlastite, tako i iz različitih organizacija. Rane prijave za B2Run utrke otvorene su od 27. siječnja, cijena je 134,00 kn + PDV i vrijedi sve do 6. ožujka 2022., kada započinje period regularnih prijava na web stranici www.b2run.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 02.02.2022.