POSAO U INOZEMSTVU? Donosimo više od 75 poslova na koje se možete prijaviti!

POSAO U INOZEMSTVU? Donosimo više od 75 poslova na koje se možete prijaviti!

Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

HT Handwerkerteam UG zapošljava voditelja tima na gradilištu s iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž) te električara/elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je okolica Stuttgarta, i grad Stuttgart. Očekuju vas odlični radni uvjeti poput smještaja, prijevoza do posla, kvalitetne, redovite i natprosječne zarade po njemačkim standardima. Također, i mogućnost napredovanja, rad u ozbiljnoj i odgovornoj firmi s dugogodišnjom tradicijom, redovito dugoročno zaposlenje. Očekuje vas i prijava u njemačkoj firmi, uz sva osiguranja poput mirovinskog, zdravstvenog,... Dovoljno razloga za klik i prijavu.

RÖFIX d.o.o. Hrvatska, regionalni je član FIXIT GRUPPE i jedna je od vodećih tvrtki u industriji građevinskih materijala. U svrhu ostvarenja daljnjih, ambicioznih ciljeva, za svoj uspješni prodajni tim, u podržnici tvrtke u Pojatnom, traži pojačanje i zapošljava vozača kamiona (m/ž). Glavne odgovornosti obuhvaćaju obavljanje prijevoza robe po nalogu pretpostavljenog, utovar i istovar robe, obavljanje poslova vezanih uz tehničku ispravnost i održavanje vozila i brojne druge zadatke. Potrebna vam je završena srednja škola, vozačka dozvola C i E kategorije, potvrda o nekažnjavanju te trogodišnje radno iskustvo. Rute oduhvaćaju područje Hrvatske i Slovenije. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG ima 10 raspisanih pozicija u Njemačkoj. Traženi su radnici na pozicijama: kranist (m/ž), strojobravar/industrijski mehaničar (m/ž), vozač B kategorije (m/ž) i brojni drugi. Tvrtka FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG posreduje u zapošljavanju radnika svih profila u Njemačkoj. Radna mjesta nude se na neodređeno vrijeme, a svim radnicima omogućava se kvalitetan smještaj. Prema iGZ (njemačkom udruženju agencija) proglašeni su najboljom agencijom srednje veličine u Njemačkoj. Vjerujemo da imate dovoljno motiva i povjerenja  za prijavu.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa  sjedištem u Zagrebu i s dugogodišnjom tradicijom, koja danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Zapošljava na 5 pozicija u inozemstvu.Traže se bravar/zavarivač/monter (m/ž), električar/serviser (m/ž), cjevar (m/ž) i brojni drugi radnici. Pravovremeno reagirajte, provjerite uvjete natječaja i prijavite se na željeni.

itialuS Human Resources d.o.o., za svog klijenta - poznatu tvrtku iz automobilske industrije, traži više zaposlenika na pozicijama: autolimar (m/ž), automehaničar (m/ž), skladištar (m/ž), vozač viličara (m/ž) i tehničar/ka za kontrolu kvalitete. Mjesto rada je Novo Mesto u Sloveniji. Više detalja oko uvjeta i prijave saznajte na linku.

MKV-Mont d.o.o., osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Zbog novih projekata traže nove zaposlenike u Belgiji, Njemačkoj i EU. Ako ste MIG / MAG varioc (zavarivač) (m/ž), cjevar / monter cjevnih sistema (m/ž) ili bravar (m/ž) za rad u proizvodnji, svakako provjerite ponude ovog poslodavca i aplicirajte na vrijeme.

Bluebird iz Velike Britanije potražuje medicinske sestre/njegovatelje/'live in' njegovatelje (m/ž).  Nude vam se poslovi patronaže, obilazak pacijenata u njihovim domovima, život s njima 24 sata, posao u uredu poslodavca ili ponuda za Više njegovatelje (za medicinske sestre). Razmatrat će se prijave osoba s iskustvom, završenom medicinskom školom ili osoba različitih zanimanja, ali sa završenim tečajem u Velikoj Britaniji. Možete ostvariti veliku mogućnost napredovanja, te mjesečna primanja od impresivnih 15.000 kn! Planirate li rad u inozemstvu? Ovo je odlična prilika -  klik na prijavu.

Oranjegroep services d.o.o., specijalizirana je tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji. Zapošljava na impresivnih 17 pozicija u Nizozemskoj i Belgiji. Traže se zavarivač (m/ž), građevinski poslovođa (m/ž), radnik niskogradnje (m/ž), brodomonter (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Koji? Porovjerite na linku i prijavite se brzom prijavom.

Elektra inženiring d.o.o., tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom na području elektroinstalacija, zapošljava električara/elektromontera (m/ž) u Njemačkoj. Od vas se očekuje znanje njemačkog jezika, iskustvo u izvođenju elektroinstalacija jake i slabe struje, dvogodišnje radno iskustvo, pouzdanost i točnost. Poslodavac vam osigurava stimulativna primanja, prijevoz i komforan smještaj, kao i mogućnost napredovanja. Odlični motivi za klik i prijavu!

Orizon GmbH, samostalna agencija za zapošljavanje na njemačkom tržištu rada s uredom u Zagrebu i s više od 30 otvorenih natječaja, zapošljava: vozača kamiona (m/ž), električara (m/ž), avio-mehaničara/pripravnika (m/ž), radnika u industriji obrade metala (m/ž) te brojne druge djelatnike. Očekuje vas ugovor o radu prema njemačkom Zakonu o radu, njemačko zdravstveno osiguranje i porezna prijava, naknada za putni trošak za prijevoz do posla, podrška na materinjem jeziku tijekom procesa prijave te brojne druge pogodnosti. Provjerite sve ponuđene natječaje na linku i izvršite prijavu na vrijeme.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 19.06.2019.