Ponuda novih poslova: Bitna im je ravnoteža između privatnog i poslovnog života

Ponuda novih poslova: Bitna im je ravnoteža između privatnog i poslovnog života

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Metro Cash & Carry, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu zapošljava višeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Osoba koja će obnašati ovaj posao samostalno će izvršavati svakodnevne operativne zadatke u računovodstvu, provjeravati i usklađivati financijske izvještaje, pripremati različite interne izvještaje te obavljati druge srodne poslove. Za prijavu su potrebne minimalno 3 godine radnog iskustva. Osim toga očekuje se i poznavanje MSFI-ja te lokalnog GAP-a, ali i znanje engleskog jezika. Idealan kandidat je visoko motivirana i analitična osoba, spremna na timski rad. Za ostale detalje natječaja i prijavu kliknite na link.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava Senior Software Developera (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se da imate minimalno 8 godina iskustva u programiranju te da znate njemački jezik. Ovaj poslodavac nudi inovativne, tehnološki zahtjevne projekte te rad u međunarodnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete dio tima koji se sastoji od 70 programera. Tražite novi izazov? Prijavite se. Sve aktivne oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Dupin d.o.o. traži voditelja robne marke LINDT (m/ž) u Zagrebu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za kreiranje i planiranje programa koji potiču prodaju, upravljat ćete grupom proizvoda, razvijat ćete marketinške i promotivne aktivnosti, brinut ćete o profitabilnosti proizvoda. Idealan kandidat ima VSS ili VŠS marketinga, trgovine, ekonomije ili nekog drugog sličnog smjera. Prednost se daje osobama koje imaju iskustvo u radu s proizvodima široke proizvodnje (FMCG). Očekuje se odlično znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poduzeće Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata - inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad na jedinstvenim i tehnološki naprednim projektima, profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje, službeni automobil, mobitel, laptop, kompetitivna primanja te brojne materijalne i nematerijalne benefite. Ravnoteža između privatnog i poslovnog života je u ovom poduzeću poprilično bitna! Vaš posao će biti organiziranje i vođenje projekata, tehnička razrada rješenja, praćenje financijske realizacije projekta, ugovaranje novih poslova i komunikacija s klijentima. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 08.07. kliknite na link.

PRO-Monting d.o.o., tvrtka koja se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj poziciji: regruter - administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se! 

Poznata hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava zamjenika glavnog kuhara (m/ž) ili sous chefa. Novozaposlena osoba će biti zadužena za koordiniranje i nadziranje procesa rada u kuhinji, kontroliranje procesa narudžbe i skladištenja namirnica, kontroliranje procesa i kvalitete pripreme hrane te za obavljanje drugih srodnih poslova. Za prijavu morate imati minimalno 3 godine iskustva na sličnom poslu, razvijene organizacijske, voditeljske i međuljudske vještine. Traži se odgovorna, motivirana osoba s izraženim sposobnostima planiranja i organizacije posla. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Zanima vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Proaktivni ste i ambiciozni? Tvrtka Falkensteiner Hotels & Residences je upravo ono što tražite! Što čekate? Prijavite se! Ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Super igra d.o.o., vlasnik brenda Arena Casino zapošljava na sljedećim pozicijama u Zagrebu: voditelj računovodstva i financija (m/ž), voditelj tehničke službe (m/ž), voditelj logistike i skladišta (m/ž) i voditelj HR (m/ž). Traže se odgovorne, organizirane i sposobne osobe. Rok prijave na ove natječaje je 30.06. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više detalja.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

posao.hr za klijenta iz Zagreba traži voditelja skladišta (m/ž). Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za raspoređivanje i koordiniranje radnih zadataka unutar skladišta, brigu o skladištenju robe, organizaciju isporuke, planiranje rasporeda za vozače. Očekuju vas stimulacije prema ostvarenim rezultatima te dodatna usavršavanja. Direktno ćete komunicirati s upravom zbog čega dolazi do brzog donošenja odluka. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija i prijavu.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže voditelja ljekarne (m/ž) u Čakovcu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za organizaciju, koordinaciju i nadzor poslova u ljekarničkoj jedinici, vođenje i razvoj zaposlenika, izdavanje lijekova te za stručno savjetovanje pacijenata. Od kandidata se očekuje VSS, posjedovanje odobrenja za samostalan rad. Potrebno je imati dobre voditeljske, organizacijske i koordinacijske vještine. Želite se prijaviti? Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 10.06.2020.