Ovotjedne prilike: Zapošljavaju Metro, Pliva, Valamar, Tifon, Boxmark, Knauf Krapina, Falkensteiner, Ujedinjeni narodi…

Ovotjedne prilike: Zapošljavaju Metro, Pliva, Valamar, Tifon, Boxmark, Knauf Krapina, Falkensteiner, Ujedinjeni narodi…

Na našem portalu je trenutno više od 4.000 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći izdvojene poslovne prilike.

Poliklinika Amruševa d.o.o. traži medicinsku sestru / tehničara u endoskopiji (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 10.3. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, radno vrijeme od ponedjeljka do petka, redovitu plaću i plaćen prijevoz. Nudi se plaća od 8.000 kuna. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada i procesa u endoskopiji te radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada su Krk i otok Rab. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava u Punatu skladištara (m/ž), barmena (m/ž), glavnog konobara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž), slastičara (m/ž), sobaricu/ čistačicu (m/ž), kućnog majstora (m/ž), vozača (m/ž), vrtlara (m/ž), pool boy-a (m/ž). Rok prijave je 24.3. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Strabag traži nove radne snage u Zagrebu: Senior Software Developer (m/ž), Security Analyst (m/ž), Mitarbeiterin / Mitarbeiter IT – ServiceDesk (m/ž), Mitarbeiterin / Mitarbeiter internationale Client – Software – Bereitstellung (m/ž), Mitarbeiterin / Mitarbeiter im Bereich IT – Einkauf (m/ž). Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Pliva zapošljava na pozicijama specijalist za optimizaciju web stranica (m/ž) te specijalist za marketinšku automatizaciju (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, iskustvo i znanje rada u HTML-u i CSS-u, poznavanje SEO, tehnička orijentiranost te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Medtronic traži novo pojačanje u Zagrebu na pozicijama: Regulatory Affairs Specialist (m/ž), CRHF Sales Representative / Technical Consultant (m/ž) i Sales Representative – Surgical Innovations (EMID / EBD). Očekuje se viša ili visoka stručna sprema u relevantnom području, iskustvo rada i poznavanje medicinskih alata, poznavanje GDP-a te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Karlovcu, Koprivnici, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema. Iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu je prednost, ali nije uvjet. Poslodavac pokriva mjesečne troškove prijevoza i prehrane, isplaćuje dodatne stimulacije na plaću, omogućava redovne edukacije… Kliknite ovdje za prijavu, ali požurite zato što su natječaji otvoreni do 08.03.

Piškorica d.o.o. zapošljava stručnog suradnika za gradnju (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi planova investicijskih ulaganja i u provedbi investicije, sudjelovanje u izradi projektne dokumentacije i slično. Provjerite kako aplicirati

Ujedinjeni narodi (UN) traže službenika za informacijske sustave (m/ž) u New Yorku. Prijaviti se možete do 18.03., a sve ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

Metro zapošljava blagajnika (m/ž) i prodavača na svježim odjelima (m/ž) u Jankomiru. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Kandidati moraju biti odgovorni i spremni na timski rad. Blagajnica ili blagajnik će biti zadužen za rad na blagajni, dnevni obračun blagajne, komunikaciju s kupcima, ovjeravanje jamstvenih listova i za obavljanje svih drugih srodnih poslova. Prodavača ili prodavačicu na svježim odjelima očekuje rad na zaprimanju, propisnom skladištenju, izlaganju, prezentaciji i prepakiravanju robe. Za više informacija i prijavu na jedan od ovih natječaja kliknite na poveznicu.

Knauf Krapina d.o.o. traži dva radnika u proizvodnji i održavanju (m/ž) za sudjelovanje u procesima proizvodnje i rukovođenje strojevima te jednog radnika za upravljanje građevinskim strojevima (bager, utovarivač i slično). Mjesto rada je u blizini grada Krapine. Očekuje se odgovoran i samostalan pristup radu. Iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Za detalje ovih natječaja - otvorenih do 14.03. kliknite ovdje.

Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima i jedan od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju za svoj pogon u Trnovcu Bartolovečkom traži mehaničara (m/ž), planera proizvodnje (m/ž) i tapetara (m/ž). Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude koju čini više od 4.000 natječaja za posao pronađite na linku.

Možete koristiti našu naprednu tražilicu kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Autor članka: Hrvoje Kovačićek

Autor članka: Hrvoje Kovačićek

Voditelj marketinga portala posao.hr
Osobni portfolio: https://hrvojekovacicek.com/

Petak, 05.03.2021.