Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Medicopharmacia d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Ljubljani zapošljava na poziciji: Key Account Manager (m/ž) za svoju podružnicu u Zagrebu. Bit ćete zaduženi za promociju lijekova, pronalazak novih distribucijskih kanala, ostvarivanje odličnih odnosa s kupcima, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Trebate imati sveučilišnu diplomu, minimalno 2 godine radnog iskustva, biti samostalni i spremni na rad pod pritiskom. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 22.07. možete pronaći na poveznici.

Marker, tvrtka specijalizirana za izradu složenijih eCommerce rješenja zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior support manager (m/ž) i PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Ovo poduzeće je osvojilo brojne nagrade za svoje projekte. Kada ne programiraju, dizajniraju, projektiraju ili rade kreativne marketinške kampanje, vole se družiti. Kroz godinu organiziraju više zajedničkih team buildinga. Ponekad odlaze na kuglanje, skijanje, u kino, kazalište, zajedno slave rođendane… Za dodatne detalje i prijavu kliknite ovdje.

Poduzeće Digitalni klik zapošljava na sljedećim pozicijama u Zagrebu: Mid/Senior software tester (m/ž) i Mid/Senior .NET developer (m/f). Ako vas zaposle radit ćete s najnovijim tehnologijama i služit ćete se najmodernijim alatima. Čeka vas tehnološki moderno okruženje. Imat ćete priliku za profesionalni razvoj i bit ćete uključeni u kreiranje digitalnih proizvoda za vodeće njemačke tvrtke. Digitalni klik će vam omogućiti dodatne edukacije, seminare, konferencije… Svojim djelatnicima žele pružiti, ‘jednostavno više’ nego što je to uobičajeno i zato im uz vrhunske uvjete nude i doručak, kave, grickalice, pikado, stolni nogomet i parkirno mjesto. Natječaji su otvoreni do 16.07. Za više detalja kliknite ovdje. 

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu ovo poduzeće jedinstveno je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Iz Gavrilovića šire svoj uspješan tim i zapošljavaju na poziciji: prodajni predstavnik / unapređivač prodaje (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Traži se SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, želja za učenjem i usavršavanjem. Kandidat mora znati raditi na računalu, te imati odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Gavrilović nudi rad u uspješnoj kompaniji, prepoznatljivog brenda i snažne tržišne pozicije, edukaciju i uvođenje u rad… Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

CCC širi svoj tim i traži prodavača (m/ž) za rad u Arena Parku u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za prodaju obuće, torbi, brigu o zadovoljstvu kupaca, rad na blagajni te za obavljanje drugih srodnih poslova. Kandidat mora imati SSS trgovačkog ili ekonomskog smjera. Radno iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije uvjet. Idealna osoba za ovu poziciju je komunikativna, ljubazna, marljiva i sklona timskom radu. Nudi se prilika za poslovni i osobni razvoj, ugodno radno okruženje, redovita primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme i napredovanja. Imate smisao za modu, iskustva u prodaji modnih artikala, odličnih ste prodajnih vještina i super se snalazite kada treba dati savjet? Prijavite se odmah!

Poduzeće Projekt jednako razvoj zapošljava konzultanta za razvoj strategija i projekata (m/ž) u Zagrebu. Traži se fakultetsko obrazovanje, znanje engleskog, položen vozački ispit, te napredno znanje rada na računalu. Kandidat mora imati minimalno 3 godine radnog iskustva. Očekuje vas fleksibilno radno okruženje i tim vrsnih stručnjaka. Ovo je odlična prilika za unaprjeđenje vještina u području upravljanja projektima, konzaltinga, obrazovanja i istraživanja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok od pola godine. Zvuči zanimljivo? Kliknite ovdje, kako bi se prijavili.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima, koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Zamax Plin d.o.o. traži pojačanje na poziciji: računovođa (m/ž) u Zagrebu. Samostalno obavljanje računovodstvenih poslova, knjiženje svih poslovnih događaja i kontrola knjiženja, usklađivanje robno materijalnog i financijskog knjigovodstva - samo su neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Traži se SSS, VSS i/ili VŠS. Kandidat mora imati 1 godinu radnog iskustva na istom ili sličnom poslu i znati raditi na računalu. Poželjno je iskustvo rada u programu Synesis. Aplicirajte.

Poznati Chillout hostel zapošljava samostalnog kuhara (m/ž) za rad u centru Zagreba. Poželjna je godina dana iskustva na sličnom poslu. Očekuje se dobro poznavanje trendova u kuharstvu. Trebate imati izražene sposobnosti organiziranja i planiranja posla. Idealan kandidat ima pozitivan stav, otvoren je i proaktivan. Ako ste pošten, vrijedan, kreativan, komunikativan timski igrač koji želi učiti i napredovati, nema razloga da se ne prijavite. Što čekate? Kliknite ovdje za dodatne detalje natječaja.

Poduzeće CCPORTER, traži osobu koja će se pridružiti njihovom timu na poziciji: Customer Care Specialist (m/ž) sa znanjem hrvatskog jezika. Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 23.07. Nudi se odlična plaća, dodatne pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme, dodatna obuka, mogućnost razvoja, prijateljsko radno okruženje, mogućnost rada od kuće.  Želite se prijaviti? Kliknite ovdje. 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 02.07.2020.