Nove zaposlenike traže Meritum Soft, Falkensteiner, Pliva i drugi - aplicirajte

Nove zaposlenike traže Meritum Soft, Falkensteiner, Pliva i drugi - aplicirajte

Tražite novo zaposlenje? Zapošljavaju Meritum Soft, Falkensteiner, Pliva i drugi. Provjerite uvjete i aplicirajte još danas

Meritum Soft d.o.o. zapošljava u Varaždinu na pozicijama: Android developer (m/ž), MySQL/PHP Backend developer (m/ž), Frontend developer (m/ž) i iOS developer (m/ž). Rok prijave je 7.6. Poslodavac nudi sigurna poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima, mogućnost trajnog usavršavanja i razvoja te poticajnu i ugodnu radnu atmosferu. Aplicirajte.

Unitedprint.com zapošljava direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijave su otvorene do 16.6. Uvjeti su iskustvo u vanjskoj prodaji u proizvodnom poduzeću te dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju. Očekuje se sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama te dobro razumijevanje e-trgovine i digitalnih proizvoda. Velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Prijavite se.

Falkensteiner traži novo pojačanje na pozicijama Marketing Manager (m/ž), Content Marketing Manager (m/ž) i agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Od kandidata se očekuju dvije do tri godine iskustva, izvrsno poznavanje područja rada, vrsno poznavanje i strast za turizam i hotelsku industriju te obvezno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Aplicirajte.

Manpower zapošljava za potrebe klijenta na poziciji Web Developer (m/ž). Lokacije rada su Zadar, Zagreb, Skopje, a postoji i mogućnost rada od kuće. Prijave se zaprimaju najkasnije do 8.6. Uvjeti su minimalno dvije godine iskustva, vještine rada u HTML-u, (S)CSS-u, Javascriptu, MySQLu te fluentnost u engleskom jeziku. Poslodavac nudi dobre prilike za razvoj karijere, rad s najmodernijih tehnologijama i kompetitivna primanja. Aplicirajte.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Rufus usluge d.o.o. zapošljava na pozicijama Salesman Pre-Owned IVECO OK Trucks (m/ž) i Sales Administration – IVECO OK Trucks (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod, a prijave su otvorene do 5.6. Poslodavac omogućuje educiranje, treninge i razvoj. Potrebno je iskustvo u prodaji i dobro relevantnog tržišta. Prijavite se ovdje.

SLK Projekt d.o.o. traži voditelja bioplinskog postrojenja (m/ž). Mjesto rada je Hercegovac, a prijave su otvorene do 6.6. Minimalni su uvjeti srednja stručna sprema mehaničar ili električar/tehničar, trogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima, samostalnost i odgovornost u radu te poznavanje osnovnih popravaka mehanike i elektrike. Potrebno je poznavanje njemačkog jezika na razini A2-C1 ili poznavanje engleskog na razini A2-C1 ili više. Prijavite se.

MTS online d.o.o. traži pojačanja na pozicijama specijalist korisničke podrške sa znanjem stranog jezika (m/ž), PHP developer (m/ž) i App developer (m/ž). Lokacije rada su Varaždin i Jalkovec, a prijaviti se možete najkasnije do 9.6. Od kandidata se očekuju srednja, odnosno visoka stručna sprema, minimalno dvije godine iskustva te znanje njemačkog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, priliku za usavršavanjem stranog jezika s izvornim govornicima, rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se.

Pliva traži menadžera za analitiku u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 2.6. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema relevantnog usmjerenja, visoka ekspertiza u MS Office alatima, višegodišnje radno iskustvo, iskustvo u radu s BI sustavima i iskustvo rada u međunarodnom okruženju. Posao podrazumijeva pružanje napredne analitičke, procesne i izvještajne potpore voditeljima globalne nabave, potporu u aspektima planiranja i praćenja ušteda u globalnoj nabavi i slično. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži djelatnika u Odjelu marketinga/ Product managementa (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a prijave su otvorene do 15.6. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo od najmanje godinu dana, izvrsno poznavanje rada u MS Office programima, sposobnost rada u timu, multitasking, učinkovite vještine vođenja i upravljanja vremenom. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 27.05.2021.