Najbolji poslovi ovaj tjedan - pogledajte našu ponudu

Najbolji poslovi ovaj tjedan - pogledajte našu ponudu

Želite raditi u digitalnom marketingu ili biste se, ipak, voljeli okušati kroz vođenje projekata? Pogledajte ovotjednu ponudu poslova koje vam donosi posao.hr!

Alkaloid d.o.o. zapošljava na poziciji pravnik (m/ž) – administrator (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će odgovorna za učinkovito i pravovremeno obavljanje svih pravnih i administrativnih poslova unutar tvrtke. Rok prijave je 10.11. Potrebno je minimalno trogodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema pravnog smjera te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je poznavanje GDPR-a i radno iskustvo u farmaceutskoj industriji. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su mobilni telefon, prijenosno računalo, mogućnost dodatnog usavršavanja i rad u motivirajućoj okolini uz adekvatnu nagradu za rad i postignute rezultate. Ukoliko ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traže specijalista (m/ž) za ljudske resurse/ prodajnog regrutera (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac kandidatu nudi stalan posao i rad u manjem internacionalnom okruženju te mjesečnu plaću po dogovoru uz plaćen prijevoz. Traži se osoba visoke stručne spreme društvenog ili ekonomskog smjera, koja ima aktivno i ozbiljno iskustvo u HR agenciji minimalno tri godine. Potrebno je iskustvo u prodaji usluga ustupanja radnika, izradi ugovora o radu i o posredovanju, izvrsno korištenje računalom i znanje engleskog u pismenoj i usmenoj komunikaciji za poslovne svrhe. Također je potrebna vozačka dozvola B kategorije, a posjedovanje vlastitog vozila je prednost. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 24.11. putem linka.

Tepih centar d.o.o. u potrazi je za komercijalistom (m/ž) tekstilnog programa u prodajnom centru. Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je osoba koja ima završenu najmanje srednju školu ekonomskog ili trgovačkog usmjerenja, ima minimalno tri godine iskustva u poslovnoj prodaji unutar sektora uređenja doma, fleksibilna je u radnim zadacima i spremna na profesionalno usavršavanje, radi samostalno i odgovorno. Znanje njemačkog ili engleskog jezika je prednost, a očekuje se i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i visoke razine informatičke pismenosti. Rok prijave je 17.11., stoga se prijavite odmah klikom na link.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvorila je poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži osobu na poziciji voditelj (m/ž) web shop odjela. Radi se u Zagrebu, u West Gate-u, a prijaviti se može najkasnije do 17.11. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog ili sličnog usmjerenja, fleksibilnost u radnim zadacima i spremnost na stalno profesionalno usavršavanje. Samostalnost i odgovornost, visoka razina računalne pismenosti i odlično znanje engleskog jezika kvalifikacije su koje očekuje poslodavac. Prijavite se.

Agencija Manpower za klijenta, uglednog internacionalnog proizvođača kućanskih aparata, traži osobu na poziciji Sales Representative (m/ž). Radi se u Zagrebu. Poslodavac nudi atraktivan financijski paket, dodatne radne beneficije, dinamičnu radnu okolinu i mogućnost za napredak. Potrebne su dvije do tri godine radnog iskustva, od toga iskustvo u prodajnom segmentu FMCG u industriji i industriji bijele tehnike te izražene prodavačke i komunikacijske vještine. Očekuje se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, kao i MS Office paketa. Za ovaj je posao potrebna vozačka dozvola B kategorije i volja za čestim putovanjima. Prijave su otvorene do 30.11., a prijavite se ovdje.

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Rok prijave je najkasnije do 29.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u poslovima digitalnog marketinga i medijskih agencija, digitalna pismenost, izvrsne komunikacijske vještine, mogućnost upravljanja, proaktivnost, brz pronalazak rješenja i dobre organizacijske vještine. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost napretka u rastućoj industriji, osobni razvoj i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

MiniFinder Sweden AB traži PHP developera (m/ž). Radi se u Zagrebu, a prijaviti se možete do 30.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti uplaćivanja 5% plaće u mirovinski fond, putovanja jednom godišnje, wellness pogodnosti i dobru plaću ukoliko se postigne zadani zajednički cilj. Potrebno je dobro znanje u programima: PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery i WordPress. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Prijavite se putem linka.

Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži poslovođu (m/ž) svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i  drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

Plodine traže voditelja (m/ž) projekta za poziciju u Rijeci. Očekuje se visoka stručna sprema građevinskog smjera, a poželjno je radno iskustvo. Od kandidata se očekuje spremnost na terenski rad, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Posao uključuje rad u dinamičnom i stimulativnom okruženju, službeno vozilo, računalo i mobitel, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja te stimulativna primanja. Natječaj je otvoren do 11.11., a prijaviti se možete klikom na link.

Aluflexpack novi d.o.o. traži voditelja (m/ž) skladišta u Umagu. Voditelj (m/ž) skladišta treba biti više ili visoke stručne spreme poželjno tehničkog ili prometnog smjera, imati radno iskustvo od najmanje pet godina na istim ili sličnim pozicijama, poznavati princip rada u skladištu, poznavati MS Office program i engleski jezik u govoru i pismu. Potrebna je i vozačka dozvola B kategorije te dozvola za upravljanje viličarem. Saznajte detalje i prijavite se putem linka.

Ostalu bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno!

Srijeda, 06.11.2019.